Tudnék dolgozni Skóciában?
Figyelt kérdés
magyar kommunikáció és médiatudomány 3eves bachelor diplomáját elfogadjak a skótok tudnék kint a szakmában dolgozni ?2023. márc. 26. 17:18
1/16 anonim válasza:
Ahhoz elöször meg kellene tanulnod skótul, mert az oxfordi angolt nem értik meg - akarattal. Az ottaniakat meg te nem értenéd, a skót sokszor még született angoloknak is problémás.
2/16 A kérdező kommentje:
Ez hülyeség ott is angolul beszel mindenki nem skótul....
2023. márc. 26. 17:37
3/16 anonim válasza:
Valóban angol a hivatalos nyelv, csak nagyon egyedi a skót akcentus. Kelleni fog pár hónap amíg hozzászoksz.
4/16 anonim válasza:
ha itt kérdezed meg, akkor nem tudsz dolgozni Skóciában ez biztos
5/16 anonim válasza:
"Kelleni fog pár hónap amíg hozzászoksz."
van az pár év is...
6/16 anonim válasza:
én is azt végeztem.
te milyen szakirányon?
én üzleti kommunikáció.
szeretnék csinálni rá 1 éves public relations képzést, posztgraduális, levelezőn.
7/16 anonim válasza:
Az UK-ban (Skóciában is) az a jellemző, hogy magasról tesznek arra milyen külföldi papírt lobogtatsz, leinterjúztatnak hogy kiderüljön tudod-e ami nekik kell és esetleg megkérdezik az előző munkahelyedet, hogyan muzsikáltál ott és nem csináltál-e valami disznóságot.
8/16 anonim válasza:
Kérdezö: itt egy rövid video, a lány skót akcentussal beszéli az angolt. Kiváncsi vagyok, értesz-e belöle akár egyetlen szót is!
9/16 anonim válasza:
10/16 anonim válasza:
Azért a nagy városokban nem ez a helyzet, ez nagyon vidék. Boldogulni fog az angollal csak lesz pár kellemetlen/vicces helyzete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!