Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Azt mondják hogy ide frissen...

Azt mondják hogy ide frissen végzett egyetemistákat keresnek bruttó 900-ért, de nem írja hogy milyen szakon kell végezni?

Figyelt kérdés
[link]
2023. márc. 25. 15:03
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ja azért adnak céges autót saját használatára mert úgyse lesz idejük használni
2023. márc. 25. 17:00
 12/18 anonim ***** válasza:

11

Nem hangzik életszerűen, ugye?

Te sem láttál még multit csak képen, látom :D

2023. márc. 25. 17:10
 13/18 A kérdező kommentje:

Hát ha ez neked hihetetlen akkor inkább te nem vagy képben...

Fiatal lehetsz még ha nem ismered az ehhez hasonló trükköket...

2023. márc. 25. 17:20
 14/18 anonim ***** válasza:

Nem értem miért ekkora szó ez hogy valaki 5 üzlet vezetőjeként bruttó 1,2 M keres... Kifejezetten alacsiny bér.

Felmész nofluffjobs oldalra megnézed az aktuálisan meghirdetett Big Data Engineer pozíciókat: az egyio 3,2 M-t kínál a másik AWS alapú data engineer 4,1 M-t.

Én 4 éves tapasztalattal keresek 1,4M-t de már ajánlottak linkedinen 1,8M fizut ha váltok de nem volt szimpatikus a cég

2023. márc. 25. 19:01
 15/18 anonim ***** válasza:
55%

Br 900-at sehol nem írnak, br 1.2 milliót viszont igen.

Nincs konkrét egyetemi szak írva, mert szerintem több szakról jelentkezhet rá egyetemisták. Feltételezem rátermettség a szükséges és intelligencia. A maradékot feltételezem a 9 hónapos képzés alatt tanítják meg nekik.

Meg ez egy egyszeri alkalomnak tűnik, így hiába kezdenél most egyetemre menni, nem hiszem, hogy lenne lehetőséged ebben a programban részt venni.

Ha meg a legmagasabb kezdő fizetést igérő szakot keresed, akkor az meg a Mérnökiformatikus Bsc lesz. Az után simán el tudsz helyezkedni Br 750ért és kb 5 év után már meg lesz a br 1,2 millió is.

2023. márc. 25. 19:27
 16/18 anonim ***** válasza:

15

Ezt a programot már akkor is futtatták amikor én voltam frissdiplomás (2010-es évek) és azóta is. Drámaian egyszerű miért, mert szét xopatják a gyerekeket és olyan fluktuáció van, hogy csak na. Most is csak azért jelent meg mindenhol ez a hír, mert minden nagyobb újságban lejött (mint fizetett PR cikk).

2023. márc. 25. 19:55
 17/18 A kérdező kommentje:
Lejjebb írnak bruttó 800-at:. "Az üzletvezetők bére január elsejétől bruttó 809 400 forinttól indul, míg a 10 éve az Aldinál dolgozó áruházvezetőké akár bruttó 1 249 800 forint is lehet."
2023. márc. 26. 00:51
 18/18 anonim ***** válasza:
Jaj de ne dőlj be ennek kérdező. Egyrészt diplomásokat keresnek (gondolom, leginkább gazdasági végzettséggel rendelkezőket), angol német felsőfok elvárás, ki tudja hány körös interjú, tortúra, stressz, és a végén közlik veled hogy egy boltjukban (közel nem biztos hogy abban ami hozzád a legközelebb van helyileg) pakolni fogsz, árut feltölteni, takarítani, talán még a pékség részlegükbe is beraknak, kasszáznod is kell, mindent. Végigjáratják veled a ranglétrát a legalsó szinttől, és (ezt amúgy írják a cikkben) 3 év múlva ha megfeleltél akkor leszel egy értékesítési vezető, akkor kapsz majd ennyi pénzt, és 3mas bmwt. Ez még így is jól hangzik (naná hogy), de ha kicsit belegondolsz, egy multinál is a jobb képességűekből 3-4 év alatt szeniort, leadert faragnak, kb ennyi, ha nem több fizetéssel. Igaz a 3mas bmwt nem szokták mellé adni. Szóval, ez egy jó ajánlat, de nem árt kicsit végiggondolni, és megpróbálni mögé látni a dolgoknak. A helyszínekről amúgy csak annyit hogy én anno a madaras tecsó menedzser programjába jelentkeztem, be is hívtak interjúra, beszélgettünk stb tetszett, majd közölték hogy az oktatások nem itt lesznek, hanem a kb 200 km-el arrébb lévől telephelyükön, szóval leszek szíves odafáradni - saját költségen. Az aldinál is bele lehet futni ilyenbe
2023. márc. 26. 09:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!