Azt mondják hogy ide frissen végzett egyetemistákat keresnek bruttó 900-ért, de nem írja hogy milyen szakon kell végezni?

11
Nem hangzik életszerűen, ugye?
Te sem láttál még multit csak képen, látom :D
Hát ha ez neked hihetetlen akkor inkább te nem vagy képben...
Fiatal lehetsz még ha nem ismered az ehhez hasonló trükköket...

Nem értem miért ekkora szó ez hogy valaki 5 üzlet vezetőjeként bruttó 1,2 M keres... Kifejezetten alacsiny bér.
Felmész nofluffjobs oldalra megnézed az aktuálisan meghirdetett Big Data Engineer pozíciókat: az egyio 3,2 M-t kínál a másik AWS alapú data engineer 4,1 M-t.
Én 4 éves tapasztalattal keresek 1,4M-t de már ajánlottak linkedinen 1,8M fizut ha váltok de nem volt szimpatikus a cég

Br 900-at sehol nem írnak, br 1.2 milliót viszont igen.
Nincs konkrét egyetemi szak írva, mert szerintem több szakról jelentkezhet rá egyetemisták. Feltételezem rátermettség a szükséges és intelligencia. A maradékot feltételezem a 9 hónapos képzés alatt tanítják meg nekik.
Meg ez egy egyszeri alkalomnak tűnik, így hiába kezdenél most egyetemre menni, nem hiszem, hogy lenne lehetőséged ebben a programban részt venni.
Ha meg a legmagasabb kezdő fizetést igérő szakot keresed, akkor az meg a Mérnökiformatikus Bsc lesz. Az után simán el tudsz helyezkedni Br 750ért és kb 5 év után már meg lesz a br 1,2 millió is.

15
Ezt a programot már akkor is futtatták amikor én voltam frissdiplomás (2010-es évek) és azóta is. Drámaian egyszerű miért, mert szét xopatják a gyerekeket és olyan fluktuáció van, hogy csak na. Most is csak azért jelent meg mindenhol ez a hír, mert minden nagyobb újságban lejött (mint fizetett PR cikk).

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!