Azt mondják hogy ide frissen végzett egyetemistákat keresnek bruttó 900-ért, de nem írja hogy milyen szakon kell végezni?
2023. márc. 25. 15:03
2/18 anonim 

válasza:

Aldiról van szó, ami kiskereskedelmi cég.
Ehhez a pozícióhoz nyilván, legideálisabbak a közgazdasági szakok, azok közül is a kereskedelem-marketing passzol legjobban hozzá.De, egy gazdálkodás és menedzsment, pénzügyi, nemzetközi gazdálkodás szakos sincs hátrányban.
Nem véletlenül keresnek friss husikat.
Vezetőnek lenni kereskedelemben azt jelenti,hogy látástól Mikulásig munka,túlóra hegyek, stressz.Hamar ki is égnek az emberek.
Persze, egy friss diplomást meglehet etetni egy céges autóval meg ilyen fizetéssel.
3/18 anonim 

válasza:

Hány kérdést akarsz még kiírni erről a bóvli Aldis programról?
4/18 A kérdező kommentje:
Ez az első viszont neked személy szerint lenne egy kérdésem. Ha egy disznót el nevezünk és mindig a nevén szólítjuk akkor egy idő után tudni fogja hogy az a neve és jön ha szólítjuk?
2023. márc. 25. 16:18
5/18 A kérdező kommentje:
2 gondolom A túlórát megfizetik akkor így lesz a 900 ból 1,2 millió?
2023. márc. 25. 16:20
6/18 anonim 

válasza:

4
Aha, ha egy modi megnézné biztos nem te írtad ki véletlenül sem az elmúlt pár napban a többi ugyan errlő szóló kérdést :D
7/18 A kérdező kommentje:
Ha megnézné akkor kiderülne hogy nem én írtam ki.
2023. márc. 25. 16:41
8/18 A kérdező kommentje:
Azonban a tevékenységed látszik mert törölték most olyan kérdésemet másikat amit először írtam ki gondolom azt is jelentetted aztán nem nézték meg alaposan. Gratulálhatsz magadnak.
2023. márc. 25. 16:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!