Miskolci Bosch kezdő mérnök fizetés?
Figyelt kérdés
Mennyit keres egy kezdő mérnök a miskolci boschban?2023. márc. 24. 13:54
2/11 anonim 

válasza:

Mégis milyen mérnök, milyen területen? Olyan általános és megválaszolhatatlan a kérdésed mint ha azt kérdezted volna hogy egy egészségügyis mennyit keres egy kórházban... Ugyanúgy ahogy egy orvos kezdőfizetése magasabb egy ápolótól egy DevOps mérnök fizuja is magasabb egy gépészmérnökétől.
3/11 anonim 

válasza:

Lepontozóbrigád látom ide is elért. De, oké. Ha azt mondom, én keresek 800 ezret, de neked az 500-at sem adják meg, nem tudod kialkudni, akkor az miben segített? Gondolod, hogy majd egy év múlva te is megkapsz ennyit? Azt senki nem garantálja... Jön egy válság, csökkennek a fizetések, lehet soha nem éred el az én fizetésemet cégváltás nélkül. Éppen ezért rühellem ezeket a kérdéseket, mert tényleg semmi, de semmi értelmük nincsen. Tessék odamenni és bértárgyaláson elmondani az igényeket!
4/11 anonim 

válasza:

3
A Boschnál bérsávok vannak (meg gondolom minden multinál), tehát nem fordulhat elő hogy ekkora különbségek legyen 2 azonos pozíciójú munkavállaló között.
Azt viszont tényleg tudni kéne, hogy milyen mérnök.
6/11 anonim 

válasza:

600-650 bruttó gépészmérnöknek meg kell legyen.
7/11 A kérdező kommentje:
Gépészmérnök
2023. márc. 24. 17:32
8/11 A kérdező kommentje:
Nem voltam még sosem állásinterjún, nem tudom, hogy megy ez a bértárgyalás. Gondolom majd megkérdezik, hogy mi az elvárásom. De ha túl sokat mondok, akkor gondolom nem engem választanak, ha túl keveset akkor meg én járok rosszul, nem?
2023. márc. 24. 17:42
9/11 anonim 

válasza:

8
Nem feltétlenül. Ha túl sokat mondasz, akkor le is alkudhatják, ha túl keveset, ami már kiesik a bérsávukból, akkor pedig megajánlják a bérsáv alját.
10/11 anonim 

válasza:

De kérdezni azért tudsz, nem? Nem harapják le a nyelvedet! Megmondod mennyit gondolsz és megkérdezed ők hogyan gondolják ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!