Hogyan lehet azt kompenzalni hogy otthon is akaratlanul is gondolkodom a masnapi munkahelyi feladatokon, ami nekem szellemi munka es nem fizetnek meg erte?
"Hogyan lehet azt kompenzalni hogy otthon is akaratlanul is gondolkodom a masnapi munkahelyi feladatokon..."
Ha ettől eredményesebb leszel, akkor kérhetsz magasabb fizetést.
Ha csak jár az agyad, de semmi haszna, akkor megpróbálhatod ezt munkahelyi ártalomnak tekinteni és a munkáltatódat perelni. Az USA-ban talán még nyerhetnél is. :-)
A válaszoknál kéretik figyelembe venni, hogy a kérdés nem az volt, hogy hogyan lehetne az otthoni gondolkodást megszüntetni.
Hanem, hogy hogyan lehet ebből pénz!
Ez az accountom. Nem én vagyok a kérdező.
"...a kérdés nem az volt..." megállapítást bárki meg tudja tenni, mert igaz.
Egyébként egy összetett eljárásban mégiscsak lehetne hasznosítani a gondolkodás megszüntetésére irányuló tanácsokat: A kérdező megfenyegethetné a munkáltatóját, hogy ha nem kap kompenzációt=magasabb fizetést, akkor ivással és/vagy kalapáccsal és/vagy ajtófélfa rugdosással meg fogja szüntetni a munkahelyi feladatokról való otthoni töprengést.
A) tölts mindezzel a munkaidődben arányosan kevesebbet
B) próbáld mindezt fizetett túlórában tenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!