Ti mennyi pénzt tudtok akaratlanul is félre tenni a
koronavírus miatti korlátozások miatt?
Figyelt kérdés
Én semmire nem tudok költeni az albérleten, rezsin, és kaján kívül, ezért is érdekelne, hogy nektek mennyire csökkentek le a kiadásaitok, várhatóan mennyit tudtok így félretenni?
Te most provokálsz amúgy? Kb. mindenki attól fél, hogy éhen fog halni, ha ez sokáig tart...
2020. ápr. 3. 15:45
2/23 anonim válasza:
Mi eddig se voltunk impulzusvásárók, amit meg meg akarunk venni, azt megrendeljük neten. Minimálisan kevesebb a kiadás, mert nincs az, hogy az ember munkából hazafelé beugrik valami apróságért, vagy a kollégákkal ebés után megiszunk egy kávét (otthonról dolgozunk).
2020. ápr. 3. 16:05
3/23 anonim válasza:
Épp ezt mondtam múlt nap a férjemnek. Egészen a hét elejéig még mindketten rendesen dolgoztunk, a bevételünk nem csökkent. Mi sokat jövünk megyünk, úgyhogy a benzinen eleve spóroltunk. Most nem eszünk étteremben, vásárolni sem voltunk élelmiszeren kívül. A lányom lovagolni járt, ez kb. 25 ezer Ft egy hónapban, a tavaszi foci sem indult most. Hajamat a lányom levágta, itthon befestjük. Nem megyünk el csak úgy enni egy fagyit vagy egy sütit. Tehát jelen pillanatban spóroltunk. Lehet, hogy most egy ideig csökkenni fog a bevételünk, de ez sem biztos.
2020. ápr. 3. 16:28
4/23 anonim válasza:
Feleségem heti 100e ftert vásárol mert világ vége lesz minden héten megvan ez a tétel (na jó a múlt héten 160ezret költött, erre a hétre van egy 79e fotós rendelés még vett még olyan 50ezerert) és csak kaját, szóval még tudok pénzt keresni de már egyre nehezebb lépést tartani a kolktekezesevel
2020. ápr. 3. 16:46
5/23 anonim válasza:
Én dolgozom továbbra is otthonról és mivel nem költök élményekre, amire alapból sokat szoktam, így elég sokat spórolok. 2 utazásom lemondva, az árát visszakaptam és nyilván majd ott sem költök, ez is plusz pénzt jelent.
Viszont ha sokáig fennáll a helyzet, akkor a munkahelyem nem biztos, hogy túléli, úgyhogy jó is, ha most többet teszek félre, mint amennyit alapból szoktam. Számokat nem írok, külföldön élek.
2020. ápr. 3. 16:55
6/23 anonim válasza:
Kb harmadát költjük a szokásosnak. Egyelőre mindkettőnk munkája megvan. Az enyém nincs is veszélyben szerencsére.
2020. ápr. 3. 17:02
7/23 anonim válasza:
Mindkettőnk munkája biztos. Vásárolni nem tudunk menni. Eddig kb. 100ezret spóroltunk
2020. ápr. 3. 17:13
8/23 anonim válasza:
Én is olyan 100k-ra saccolom eddig. Ebből vagy 10k csak a BKV bérlet, a többi meg ősszejön mindenféléből, kisebbfajta hitel felfüggesztésből, de leginkább abból, hogy a konzerv alapú étkezés jóval olcsóbb, mint a kajálda/gyorsétterem komból.
Plusz még az éves béremelés különbözet is hozzácsapódik majd e hónapban.
#1 eléggé kisebbségben maradt a válaszokat látva :) Ha így megy tovább, jövő évben kipengetem egyben a milliós hitelemet.
2020. ápr. 3. 17:34
9/23 anonim válasza:
ugyanannyit mint eddig. Semmit se változott az életem.
2020. ápr. 3. 17:39
10/23 anonim válasza:
Havi 200.000fttal fogunk tudni többet elrakni!
Sokkal tudatosabban vásárolunk,mert félünk meddig lesz munkánk!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!