Ti mennyi pénzt tudtok akaratlanul is félre tenni a koronavírus miatti korlátozások miatt?
Figyelt kérdés
Én semmire nem tudok költeni az albérleten, rezsin, és kaján kívül, ezért is érdekelne, hogy nektek mennyire csökkentek le a kiadásaitok, várhatóan mennyit tudtok így félretenni?2020. ápr. 3. 15:40
21/23 anonim válasza:
81%, majd ha lesz egy ki időm, sajnállak is.
A magadfajta hangoztatta eddig itt minden fórumon, hogy "szerencsétlen marhák, güriztek a mókuskerékben, akinek van egy kis esze az vállalkozik és jönnek a milliók!"
Most meg, hogy pang a bolt, ugye mi az egyszerű alkalmazottak vagyunk a "NER lovagok", csak azért, mert nekünk így is úgy is jön a havi fix mint eddig, ha megcsináljuk a munkánkat, amiből a kőltségek kiesése miatt (jééé) több marad mint eddig. Értem.
Azért sztem gondolkodjál még rajta.
22/23 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok ner lovag. Akkor nem érdekelne a spórolás
2020. ápr. 3. 21:49
23/23 anonim válasza:
#21 Én ezt még csak egyszerű alkalmazottól hallottam, hogy egy vállalkozást elég elindítani, és jönnek a milliók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!