Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Diákmunka órának beírhatom ezt?

Diákmunka órának beírhatom ezt?

Figyelt kérdés
Gyakornokként dolgozom egy cégnél. Ha van egy céges esemény, ami egész napos, azt beírhatom az óráim közé? Nem csapatépítő, hanem vállalati szintű esemény, ami opcionális, de minden munkatársam ment, így én is. Nem "dolgoztam", így furcsa érzés beírni órának jelenléti ívbe, de közben pedig lekötötte az időmet, nem tudtam helyett tanulni vagy bármi mást. Másrészt ezt a többieknek is fizetik, nem veszenek ki szabadságot egy ilyen napra, ez is a beírás mellett szól. Megkérdezni kicsit kínosnak érzem, mert hátha ez egyértelmű, és furcsán reagálnának.

2023. márc. 22. 11:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ne érezd furcsának megkérdezni, de ha a többieknek is fizetett valószínűleg beírhatod te is.
2023. márc. 22. 11:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Természetesen. Senki nem fog szólni semmit érte hiszen munkaidőben céges eseményen vettél részt. Remélem a kávé szünetet nem vonod le a napi ledolgozott idődből :)
2023. márc. 22. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!