Diákmunkára felvesznek olyant is aki 50 évesen elkezdi az egyetemet?
#4-5 vagyok,
Ez egy egyszerű éjszakai csomagpakolós pozíció volt, de nagyon jól fizetett, 2.200Ft-os órabérem volt úgy, hogy akkor még nem volt bevezetve az SZJA kedvezmény.
Most gyakornoki pozícióban keresek 2.000Ft-os nettót.
Ez mikor volt?
Mert most ugyanennyit ajánlanak manuális tesztelőnek amihez persze legalább 1 év gyakorlat is kell.
Ez 2021 február, 2022 márciusig dolgoztam ott. 2022 januárban 2.500Ft-t kaptam. Amúgy én azért hagytam ott, mert nagyon trehányul dolgoztak. Sok velem egykorú agyatlan módon rakta a csomagokat, dobálták a "fragile" (törékeny) matricás dobozokat. Meg éjszakai meló volt, ezt tényleg egy évnél tovább nem csináltam volna, hiába fizetett jól.
Persze itt gyakorin vannak olyan anomáliák amikor olvasom hogy 5.000Ft-os órabérben dolgozik diákként, meg hogy 2,5 millió bruttót keres. Nem tudom ezek milyen munkahelyek lehetnek.
Amúgy 160 óra tényleges munka után ha 1.875Ft-os órábért kifizetik nettó, az már egy korrekt munkahely. Ami nekem most van szakmai, azt én meg becsülöm, 2.200Ft nettó órabért úgy hogy főleg Excelt használok nekem abszolút megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!