Mikor érdemes a fizetésemelést megemlíteni a felettesemnek?
28 éves vagyok, és másfél éve dolgozom a Siemensnél. Egyetem után ez az első full time állásom. Előtte csak gyakornok voltam. Másfél éve dolgozom ennél a cégnél, november óta vagyok a második pozíciómban, ami teljesen más munkakör, mint az előző,lényegében IT support. Előtte Data Analyst voltam.
Az az igazság, hogy másfél éve alig volt kevesebb a fizetésem, mint most, kemény 6%-kal növelték meg most januárban. Az árak meg hát 20-25%-kal megnőttek. Közben elköltöztem egy közös albérletből egy egy szobás lakásba, ami 70%-kal nagyobb kiadást jelent most, ugyanakkor nyilván kényelmesebb így.
Utazásra úgy érzem nem nagyon lesz keret, maximum 1-2 napos túrákra valahova.
Az a baj hogy még nincs túl sok tapasztalatom, más cégnél is a nulláról kezdenék, viszont így is néha rá vagyok szorulva szülői segítségre, ha nem csak kuporgatni akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!