Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mikor érdemes a fizetésemelést...

Mikor érdemes a fizetésemelést megemlíteni a felettesemnek?

Figyelt kérdés

28 éves vagyok, és másfél éve dolgozom a Siemensnél. Egyetem után ez az első full time állásom. Előtte csak gyakornok voltam. Másfél éve dolgozom ennél a cégnél, november óta vagyok a második pozíciómban, ami teljesen más munkakör, mint az előző,lényegében IT support. Előtte Data Analyst voltam.

Az az igazság, hogy másfél éve alig volt kevesebb a fizetésem, mint most, kemény 6%-kal növelték meg most januárban. Az árak meg hát 20-25%-kal megnőttek. Közben elköltöztem egy közös albérletből egy egy szobás lakásba, ami 70%-kal nagyobb kiadást jelent most, ugyanakkor nyilván kényelmesebb így.

Utazásra úgy érzem nem nagyon lesz keret, maximum 1-2 napos túrákra valahova.

Az a baj hogy még nincs túl sok tapasztalatom, más cégnél is a nulláról kezdenék, viszont így is néha rá vagyok szorulva szülői segítségre, ha nem csak kuporgatni akarok.

2023. márc. 21. 09:53
1 2
 11/12 Baluba ***** válasza:
100%
Az ilyen multiknál tapasztalatom szerint ritka, hogy nem az előre beütemezett időpontban valakinek újratárgyalják a fizetését, ha nincs munkaköri változás. Valószínűleg ki kell várnod a következő bér/bónusz időszakot.
2023. márc. 21. 15:46
 12/12 Senior Séf ***** válasza:
Amint elég vér van a pucádban.
2023. márc. 24. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!