Felmondáshoz jó indok, hogy ne égessek fel mindent magam mögött?
Tegnap felhívott a volt főnököm, hogy visszavennének arra a munkahelyre, ahonnan másfél éve eljöttem a rengeteg sz*rkeverés miatt. Állítólag sokan elmentek, vannak, akiket kirúgtak. Nagyon hajlok az ajánlat felé. A jelenlegi munkahelyemen jobb a légkör, viszont fizetést tekintve eléggé le van maradva, alig tudok félretenni, ami nem segít a terveim megvalósításában.
A probléma az, hogy lehet csak 2-3 hónapot maradnék, maximum 1 évet. Ausztriában tervezek dolgozni, december óta intenzíven tanulom a németet. Attól tartok, amikor felmondásra kerülne a sor és elmondanám az igazat, nem kapnék egy harmadik esélyt. Ha mégsem válna be a külföld, jó lenne valami itthoni “tartalék”, ahova van visszaút. Egyik barátnőm azt mondta, találjam ki, hogy terhes vagyok. Csak ez azért túlzás szerintem, és nem hiszem, hogy ne kellene igazolni. Szerintetek működhet? Esetleg más ötlet, ami komoly ok, akár önhibán kívüli (és nem kell hivatalosan bizonyítani)?
Köszönöm előre a válaszokat.
"ahonnan másfél éve eljöttem a rengeteg sz*rkeverés miatt."
Rosszul érzem, hogy kezd a helyzeted hasonlítani erre? :)
Én elmondanám, hogy valószínűleg külföldön próbálkozom, de ha nem jönne össze, és még mindig várnak, akkor utána nagyon szívesen megyek vissza.
Addig nem ugrálnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!