Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan kezeljem a munkahelyi...

Hogyan kezeljem a munkahelyi stresszt? Semmit sem tudok a munkámról, mert nem is érdekel

Figyelt kérdés

Felvettek egy olyan pozícióba (IT), amiről kiderült, hogy nem is azt kell csinálni, amit előadtak az interjún. Próbáltam hozzászokni, de annyira nem előremutató amivel kell foglalkozni*, hogy nem is érdekel, mert nem viszi előre a karrierem.

Így persze az oktatások is hiába vannak, nem figyelek, mert egyszerűen nem érdekel. Persze ezt a főnöknek hiába mondanám el, nem tudna másik munkát adni, maximum kirúgna.

A munkámat elveszíteni pedig nem kellene, mert jelenleg hárman vagyunk egy fizetésre (én, feleségem, és a 3 hónapos kisfiúnk).

Nagyon stresszes vagyok ez miatt, hogy egyrészt kell a fizetés, másrészt utálom a munkám. Már kijöttek ennek a testi dolgai is, mint fejfájás, kialvatlanság, nyugtalanság, idegeskedés, izomgörcs, és le is fogytam (pedig eddig se voltam kövér).

Hogyan kezeljem le a stresszt, amíg nem kapok ajánlatot egy másik helyről? Már javában keresem az új helyet, immáron másfél hónapja, de csak függőben vannak a dolgok jelenleg 5 céggel is.

Persze van kb. 1 évre elegendő félretett pénzünk, de azt nem kellene felélni amiatt, hogy idő előtt felmondok.

*Egyedi, cégre szabott szoftver, nagyon komplex, és hiába tanulok bele, sehol máshol nem látom hasznát.

2023. márc. 16. 15:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
46%
Jelen gazdasági helyzetben én csak akkor ugrálnak ha már van fix másik helyem. Fogd fel úgy, hogy lassan úgyis valtasz, plusz pár hónap netán nem a világ vége.
2023. márc. 16. 19:00
 12/24 A kérdező kommentje:

Most hívott a főnök, hogy jövő hónaptól be akarnak rakni ügyeletre... Ebből hatalmas gáz lesz, minél hamarabb le kell lépnem.

Ezek tényleg azt gondolják, hogy már van elég tudásom. Pedig a valóság, hogy semmit se tudok a munkáról.

2023. márc. 17. 10:18
 13/24 A kérdező kommentje:
Felmondtam pénteken :)
2023. márc. 26. 14:10
 14/24 anonim ***** válasza:
Van másik hely vagy interjú folyamatban?
2023. márc. 26. 14:25
 15/24 A kérdező kommentje:

Nincs másik, próbaidő utolsó napján felmondtam, nem bírtam volna ki még 1 hónapot ott.

Interjúk folyamatban.

2023. márc. 26. 16:43
 16/24 anonim ***** válasza:
Szerintem jól döntöttél. Egy kalappal.
2023. márc. 26. 17:37
 17/24 A kérdező kommentje:
Köszi! Majd írok, ha lett valami.
2023. ápr. 4. 20:16
 18/24 anonim ***** válasza:
Lett valami? :)
2023. ápr. 14. 13:22
 19/24 A kérdező kommentje:

Még nem, folyamatban vannak dolgok.

Illetve egyéni válalkozáson is gondolkodom, van jó pár contractoros meló, amivel betaláltak.

2023. ápr. 14. 14:57
 20/24 A kérdező kommentje:
Már kaptam egy ajánlatot, viszont várok még egyre :) Valami lesz most már.
2023. máj. 4. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!