Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az álláskeresésit járadékot...

Az álláskeresésit járadékot munkanapra számolják?ha 90nap jár nekem,akkor a hétvégéket ünnepeket kiveszik?

Figyelt kérdés
2023. márc. 13. 13:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Csak annyit mondok, hogy a cég székhelye pusztaradvány, vagy büdöskútpuszta és hasonlók. Munkavégzés helye Újbuda..

Bizonyára te is hetente szaladgálsz az "irodába" aminek a falán levő repedésébe a fejed is beférne kb.

A gond csak annyi, hogy mindíg zárva!

2023. máj. 11. 11:39
 12/21 anonim ***** válasza:

"És a te világodban minden munkálató minden egyes papírt átad, aláirat, továbbá te mint munkavállaló bármikor eléred / utóléred a munkáltatódat illetve annak megbízottja mindíg igazat mond, és sosem hárítja magáról a felelősséget és ígérget időhúzás céljából!"

Neked egyébként mi bajod van????

Nem ideális az én életem sem, de nem hisztiszek, továbbá nem kötekedek azokkal, akik megírják, hogy mi a szitu, hanem megoldásokat keresek a problémámra. Eddig még mindig találtam. Volt olyan, amelyiktől kipereltem a járandóságomat, és olyan is volt, aki miatt egy volt kollégám nem tudott elmenni nyugdíjba, mert nem kapta meg hozzá a megfelelő igazolásokat a munkáltatójától. Ahogy Te is kitértél rá -> nem volt elérhető.

Helyettünk elérte más: A hatóság. Aztán lett nyugellátás is belőle, igaz kicsit később, de lett.

32 éve "harcolok" a munkáltatókkal és védem a jogaimat velük szemben. Nekem nem tudsz újat mondani...

2023. máj. 12. 03:25
 13/21 anonim ***** válasza:

És még nem unod a harcot?

Vagy szerinted ez a normális, hogy tőlem kérdezed, azt hogy mi bajom van?

Komolyan így kell éljen az ember?

Nekem ettől már hányingerem van! Jóideje...

2023. máj. 15. 13:01
 14/21 anonim ***** válasza:

És jön a következő generáció aki újra és újra becumizza a sok sok állami kamut, és azt képzeli az öregebbek mind bolondok, közbe rájuk se vár semmi! (kb) max a "szovjet rulett"

(mert nem orosz!) magyar koppintása..

2023. máj. 15. 13:05
 15/21 anonim ***** válasza:

A hatóság meg egy nagy nulla!

Egy posztkomcsi állambeli kettős vagy többes állampolgárságú esetleg vegyes összetételű (balkánközi, mert nem nemzetközi) sufni kájeftével, gruppal, vagy zéertével már kezdeni se tudnak semmit, vagy már ahová menne a bolond magyar a nyavajájával ott beépített emberek várják a panaszait (amit majd aztán jó vastagon le fognak xni..)

2023. máj. 15. 13:08
 16/21 anonim ***** válasza:

Még 8-10 év és ukrán "munkáltatók" fogják cumiztatni a helyi magyarokat..

A 90-es évekbe az erdélyiek is mind menekültek voltak, örültek egy pincének, meg egy zacskóstejnek két zsömlével!

Ma minden harmadiknak fagyizója, takarítóvállalalta, sörfőzdéje vagy kürtőskalácsüzeme van, meg apartmanjai Hargita megyébe, nameg "biztonsági cégei"...

2023. máj. 15. 13:14
 17/21 anonim ***** válasza:

Budapesten lassan a Dunába ugrálnak a tanárok az ápolókkal karöltve, a fentebb felsoroltak meg híznak a "törvényhozókkal" együtt..

Nem vélelenül nincs golyóállóüveg a határt védő Suzukikon se, csoda, hogy nem lóval járnak a szerencsétlenek, svédasztal lenne a kannibáloknak!

2023. máj. 15. 13:19
 18/21 anonim ***** válasza:

"A hatóság meg egy nagy nulla!"

Bocsi, de én nem ezt tapasztaltam...

2023. máj. 16. 03:58
 19/21 anonim ***** válasza:

Update!

53 napra kaptam 307.000-es utalást ez ~ 5800 ft / naptári nap!

Mivel jópár jogviszonyom papőíron nem ért véget (nem jelentettek ki), így azt mondták, hogy amenyniben ez megtörténik azesetben azokután is jogosult leszek a járadékra három éve belül!

Már csak az nem világos, hogy ezesetben mi alapján határoztak járadékról? Miközben elvileg munkajogviszonyban állok ..

( mert a tavalyi munkáltatóm elűnt, a cége meg csődbe ment...)

Érti valaki ezt?

2023. máj. 16. 14:00
 20/21 anonim ***** válasza:

"A hatóság meg egy nagy nulla!"

Bocsi, de én nem ezt tapasztaltam...

Nade akkor hogy van az, hogy a foglalkoztatási hivatal ahol a járadékról határoznak, úgy el van szigetelve a többi hivataltól, hogy csak azokra a papírokra tud támaszkodni amit az ügyfél bevisz, de azokközül sem fogadhat el bármilyen bizonyító erejűt (pl: banki jövedelemigazolás), továbbá csak egyértelmű helyzetekben dönthet?

Pl: Az én esetemben, hogy nem vagyok kijelentve már több mint egy éve az egyik munkáltatótól akit már egy sima google kereséssel is látni lehet a céginfón, hogy kényszertörölték tavaly, erre mint hivatalos hatóság nem állapíthatja meg hivatalból a munkaviszony megszüntét vagy végét.

Pont ezt játszák ki a 15 éve (vagy régebbóta) tevékenykedő járulékcsaló bűnszervezetek akik már egész iparágakat uralnak.

Most nem akarok az átlászó bloggal jönni, de kronológiailag végigkövethető, hogy 6-8 évente lejön a cikk "felszámolták a milliárdos járulékcsalásra szakosodott bűnszervezetet" (egyébként index meg még máshol is írnak róla).

14 gyanusítottból 8 előzetesbe került (nyilván a balekok akiknek ezért fizettek, hogy elvigyék a balhét)..

A többi meg újra megszövi a céghálót, és megy minden tovább!

2006 óta (én akkor kezdtem az ezzel fertőzött munkakörökben dolgozni aztán emiatt is fejeztem be rá pár évre) ez megy!

Most 2023 van, gondoltam 2017-be, hogy visszatérek, és ugyanaz lett a vége mint 2009-be...

Nyilván ugyanazok, ugyanonnan, ugyanúgy nyomják...

2023. máj. 16. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!