Egy jogásznak milyen irányba érdemes szakosodni a legtöbb fizetésért?
Figyelt kérdés
Szóval a jogi egyetem elvégzése után milyen karrierbe a legérdemesebb belekezdeni?2023. márc. 11. 19:28
11/14 anonim válasza:
10-es: Szerintem a 9-es is tudja, hogy igazad van, de kérlek olvasd el a kérdést a válaszod előtt, amely úgy szólt, hogy "a legtöbb fizetésért". Szerintem azzal te is egyetértesz, hogy jogi előadó kevesebbet keres, mint a jogtanácsos. Ha igen, akkor felesleges a 9-essel veszekedni.
12/14 anonim válasza:
Attól függ mi érdekli. Mennyire fontos neki a pénz. Én az ügyvédet javasolnám. (Ez az én véleményem)
13/14 anonim válasza:
Rengeteg az inkompetens válaszoló de persze okoskodnak a betyárok
14/14 anonim válasza:
Kérdező!
Mi az, hogy "legtöbb"?
A jogászi szakmában nem fogsz olyan nagyon "jól" keresni....max. többet, mint a nagy átlag.
De ez megközelítőleg 60 éves korodra lesz, nagyjából 25 év praxis után, ügyvédként, úgy, hogy qurva nagy szerencséd is volt az évek során az ügyfelekkel.
A jog egy olyan szakma, ami csak nagyon keveseknek jön be anyagilag és nekik is nagyon sokára.
A nagy többség épphogy megél valahogy.
Egy részük el is hagyja a jogi pályát, pont a pénz miatt.
Nekem van volt évfolyamtársam, aki diploma után inkább Ausztriába ment motoros pizafutárnak, mert nagyságrendekkel többet keresett, mint itthon ügyyvédjelöltként, amit én a saját bőrömön tapasztaltam később....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!