Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy jogásznak milyen irányba...

Egy jogásznak milyen irányba érdemes szakosodni a legtöbb fizetésért?

Figyelt kérdés
Szóval a jogi egyetem elvégzése után milyen karrierbe a legérdemesebb belekezdeni?

2023. márc. 11. 19:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
10-es: Szerintem a 9-es is tudja, hogy igazad van, de kérlek olvasd el a kérdést a válaszod előtt, amely úgy szólt, hogy "a legtöbb fizetésért". Szerintem azzal te is egyetértesz, hogy jogi előadó kevesebbet keres, mint a jogtanácsos. Ha igen, akkor felesleges a 9-essel veszekedni.
2023. márc. 15. 10:19
 12/14 anonim ***** válasza:
Attól függ mi érdekli. Mennyire fontos neki a pénz. Én az ügyvédet javasolnám. (Ez az én véleményem)
2023. márc. 15. 11:19
 13/14 anonim válasza:
100%
Rengeteg az inkompetens válaszoló de persze okoskodnak a betyárok
2023. máj. 29. 23:53
 14/14 anonim ***** válasza:
66%

Kérdező!

Mi az, hogy "legtöbb"?

A jogászi szakmában nem fogsz olyan nagyon "jól" keresni....max. többet, mint a nagy átlag.

De ez megközelítőleg 60 éves korodra lesz, nagyjából 25 év praxis után, ügyvédként, úgy, hogy qurva nagy szerencséd is volt az évek során az ügyfelekkel.

A jog egy olyan szakma, ami csak nagyon keveseknek jön be anyagilag és nekik is nagyon sokára.

A nagy többség épphogy megél valahogy.

Egy részük el is hagyja a jogi pályát, pont a pénz miatt.

Nekem van volt évfolyamtársam, aki diploma után inkább Ausztriába ment motoros pizafutárnak, mert nagyságrendekkel többet keresett, mint itthon ügyyvédjelöltként, amit én a saját bőrömön tapasztaltam később....

2023. nov. 7. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!