Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Laza, biztos, unalmas régi...

Laza, biztos, unalmas régi meló, vagy új, pörgős, kevésbé biztos meló, de több pénzért?

Figyelt kérdés

Melyiket választanátok?

Maradnátok egy már meglévő, biztos, de alulfizetett melóban, ahol egyáltalán nincs hajtás, gyakorlatilag napi 3-4 óra aktív meló van átlagban, viszont nem igazán lehet fejlődni?

Vagy váltanátok az újra, ahol pörgés van, lehet fejlődni és a pénz is kb 50%-kal több, de nem olyan stabil, mert első körben csak 1 év, aztán lehet hosszabbítanak, illetve itt biztosan nem lenne lazázás, lehet néha stresszes volna.

Mindkettő homeoffice, a meglévő alkalmazotti viszony, az új vállalkozói. Megjegyzem, hogy nem vagyok már huszonéves, nekem azért a stabilitás is fontos.

2023. márc. 8. 08:22
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
az újat
2023. márc. 8. 08:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Vállalkozóit nem választanám. Inkább keress mást, ha váltani akarsz, és kell a több pénz.
2023. márc. 8. 08:47
 3/9 A kérdező kommentje:
Az új hely viszont Euróban fizet.
2023. márc. 8. 09:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Az új vállalkozói? De ugye a bruttó több 50%-al, nem a nettó? Mert ha az utóbbi, akkor tulajdonképp az jön ki, hogy nem is feltétlenül fizetnek többet. A vállalkozói státusznak több hátránya van biztonság szempontjából. Nincs fizetett szabadság, könnyebben elküldhetnek, nem kötelező eszközöket biztosítaniuk a munkához, stb... megfontolandó
2023. márc. 8. 11:07
 5/9 A kérdező kommentje:
Könyvelővel kiszámoltattam a nettót, azt hasonlítom a mostani nettóhoz, úgy lenne 50%-kal több. Kapnék fizetett szabit, de csak 10 napot és 1 éves szerződés volna indulónak. Eszközöket is biztosítanak, bár én sajáton is tudnék dolgozni.
2023. márc. 8. 11:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Kinek milyen igényei vannak. Nekem a 10 nap fizetett szabi kevés lenne egy évre, főleg, hogy nagy a hajtás. Pihenni is kell, mert rámegy az ember családi élete meg az egészsége, ha állandóan csak húzza az igát.
2023. márc. 23. 19:35
 7/9 A kérdező kommentje:
10 nap fizetett meg 15 nap fizetetlen szabi
2023. márc. 23. 21:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Maradj a mostani helyeden és vállalkozzál másodállásban részmunka időben.
2023. márc. 24. 23:58
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem férne össze a 8 órás melóval.
2023. márc. 25. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!