Laza, biztos, unalmas régi meló, vagy új, pörgős, kevésbé biztos meló, de több pénzért?
Figyelt kérdés
Melyiket választanátok?
Maradnátok egy már meglévő, biztos, de alulfizetett melóban, ahol egyáltalán nincs hajtás, gyakorlatilag napi 3-4 óra aktív meló van átlagban, viszont nem igazán lehet fejlődni?
Vagy váltanátok az újra, ahol pörgés van, lehet fejlődni és a pénz is kb 50%-kal több, de nem olyan stabil, mert első körben csak 1 év, aztán lehet hosszabbítanak, illetve itt biztosan nem lenne lazázás, lehet néha stresszes volna.
Mindkettő homeoffice, a meglévő alkalmazotti viszony, az új vállalkozói. Megjegyzem, hogy nem vagyok már huszonéves, nekem azért a stabilitás is fontos.
2023. márc. 8. 08:22
2/9 anonim 

válasza:

Vállalkozóit nem választanám. Inkább keress mást, ha váltani akarsz, és kell a több pénz.
3/9 A kérdező kommentje:
Az új hely viszont Euróban fizet.
2023. márc. 8. 09:22
4/9 anonim 

válasza:

Az új vállalkozói? De ugye a bruttó több 50%-al, nem a nettó? Mert ha az utóbbi, akkor tulajdonképp az jön ki, hogy nem is feltétlenül fizetnek többet. A vállalkozói státusznak több hátránya van biztonság szempontjából. Nincs fizetett szabadság, könnyebben elküldhetnek, nem kötelező eszközöket biztosítaniuk a munkához, stb... megfontolandó
5/9 A kérdező kommentje:
Könyvelővel kiszámoltattam a nettót, azt hasonlítom a mostani nettóhoz, úgy lenne 50%-kal több. Kapnék fizetett szabit, de csak 10 napot és 1 éves szerződés volna indulónak. Eszközöket is biztosítanak, bár én sajáton is tudnék dolgozni.
2023. márc. 8. 11:51
6/9 anonim 

válasza:

Kinek milyen igényei vannak. Nekem a 10 nap fizetett szabi kevés lenne egy évre, főleg, hogy nagy a hajtás. Pihenni is kell, mert rámegy az ember családi élete meg az egészsége, ha állandóan csak húzza az igát.
7/9 A kérdező kommentje:
10 nap fizetett meg 15 nap fizetetlen szabi
2023. márc. 23. 21:36
8/9 anonim 

válasza:

Maradj a mostani helyeden és vállalkozzál másodállásban részmunka időben.
9/9 A kérdező kommentje:
Nem férne össze a 8 órás melóval.
2023. márc. 25. 07:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!