Régi kultuszautó, vagy modern unalmas?
nemrég vettünk egy milláért egy 600-as mercit. Garázsban állt 12 évet,még nincs harminc éves.
hibátlan a utó, csak úgy nyeli a benyát, hogy a gatyámat leeszi. rossz vétel volt.
En szemely szerint, jobban megnezek egy 25-30eves SZEP, egybenlevo autot, mint egy 1-2eves uj autot.
Nekem is regebbi autom van, 20 eves, most lakatoltattam ki,kapott alvazvedot, telen motorfelujitason esett at. Jelenleg a fenyezes van tervben most.
Rengetegen mondtak, hogy amennyit rakoltok, vehettem volna modernebbet, nagyobbat. De ez van, nekem ez jon be.
A legtobb ember a 15ev feletti autokra altalaban azt mondja: "csoro autok'.
Ebbol nekem volt mar par konfliktusom, mert ki mertem allni a velemenyem mellett. Szerintem nem markatol fugg ez a csoro autosdi, lehet 30-40eves is, ha egyben van, nincs rohadva, igenyes, az szamomra nem csoro auto. Persze maskepp nezek egy olyan autora, ami sz@rra van torve es rohadva. Ha mindenki igy latna, nem lenne konfliktus, fikazas. Szerintem legalabbis.
Lerágott csont, hogy a régi luxus autók előtt azért szerepel a luxus kifejezés, mert bármit kell hozzá venni, az drága lesz.
Mire ezek az autók megöregszenek az elérhető árkategóriáig, előjnnek az anyag-elöregedésből eredő hibák.
Nekem pl. a Celica mallatt bejönnek még az olyan karcosabb gépek, mint a Volvo 740 kombi, vagy a 190-es "bébi" Merci. De ezekből napi használatra alkalmasat már egyszerűen nem találni a neten. Ha egy ilyennel szeretnék dolgozni járni, akkor vehetnék mellé buszbérletet is, annyi állna szervízben. :)
Szerintem nem sokan lesznek, akik az ilyen szerelemből jól jöttek ki a végére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!