Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 8osztály nélkül hova veszek fel?

8osztály nélkül hova veszek fel?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem hogy 8osztály nélkül, hova menjek dolgozni? Már megbántam hogy a suli mellé jártam, több kedvem volt bagozni, és a suli mellé járni a haverokkal... Nagyon elcsesztem.

Most 17 éves vagyok és csak 7 osztályon van

Semmi kedvem 17 évesen valami éjjeli suliba menni és le tenni azt az 1évet, végig bámulnának a folyosón hogy ez mit keres itt ennyi idősen?

Illetve a sok "rossz szagú" cig@nyal együtt lenni egész nap.... Ez kilőve

2023. márc. 7. 19:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Mindenképp tedd le estin a 8.osztályt. Nem is értem, miért bámulnának meg, csupa olyan lesz ott, mint te. 8 általános nélkül egy nyamvadt jogsit se tudsz letenni, és takarítónak se vesznek fel sehova.

Utána lehet gondolkodni azon, hogy merre tovább, de amíg nincs meg az általános iskola, addig esélytelen.

2023. márc. 9. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!