Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy fogalmazást kéne írnom az...

Egy fogalmazást kéne írnom az alábbi címmel: Egyedül nem megy Vagy Tükörbe néztem. NAGYON sürgős, úgyhogy kérlek írjatok! Amúgy 8. osztályos vagyok úgyhogy kérlek ilyen szövegkörnyezetben írjatok!?

Figyelt kérdés

2018. okt. 21. 19:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Ok, értem a címet, és a lányeget. De mégis mit vársz? Megírjam helyetted? Nem nehéz.
2018. okt. 21. 19:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Vicces, hogy az "egyedül nem megy" fogalmazást mással akarod megíratni, mert neked egyedül nem megy. Felejtsd el, hogy itt bárki is megcsinálja majd a házi feladatodat.
2018. okt. 21. 20:04
 3/8 anonim ***** válasza:
"Egyedül nem megy, a gyiken meg nem akart segíteni senki, úgyhogy nem írtam meg a házi feladatot."
2018. okt. 21. 20:09
 4/8 anonim ***** válasza:
8. osztályosan már össze tudsz dobni egy fogalmazást. Menni fog, én hiszek benned; higgy te is magadban, hajrá!;)
2018. okt. 21. 20:10
 5/8 anonim ***** válasza:
*Nem kell, hogy igaz legyen, csak irkáljál összefüggő mondatokat; akár hasraütés-szerűen. Pl tesómnak egyszer adtak fel egy olyan házit spanyolból gimnáziumban, hogy valami egyetemi szintű kémia-dologból írjon spanyol-nyelven fogalmazást; tehát valami olyasmi témában vártak tőle értekezést spanyol nyelven, amiről még magyarul se tudhatott; de utána nézett, és mégis megcsinálta, és a tanár tökre elégedett lett vele. (magyar gimi egyébként, nem külföldi) És neked ez ami témát kaptál, az nem igényel semmilyen utánajárást; simán kivitelezhető pár röpke perc alatt:)
2018. okt. 21. 20:13
 6/8 anonim ***** válasza:
*A lényeg, hogy megírd, nem kell, hogy ilyen újságíró-szintű legyen, aki már 10 éve van a szakmában. Csak egy szöveget kér a tanár, ami tőled származik.
2018. okt. 21. 20:14
 7/8 anonim ***** válasza:
*Ja és nem büntiből adták föl spanyolból azt a feladatot; az egész csoport egyöntetűen megkapta házinak ezt a fogalmazást.
2018. okt. 21. 20:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Mondjuk kezdhetnéd így:

Tükörbe néztem és rádöbbentem, hogy mennyire lusta vagyok.

2018. okt. 21. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!