Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 8osztály nélkül hova veszek fel?

8osztály nélkül hova veszek fel?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem hogy 8osztály nélkül, hova menjek dolgozni? Már megbántam hogy a suli mellé jártam, több kedvem volt bagozni, és a suli mellé járni a haverokkal... Nagyon elcsesztem.

Most 17 éves vagyok és csak 7 osztályon van

Semmi kedvem 17 évesen valami éjjeli suliba menni és le tenni azt az 1évet, végig bámulnának a folyosón hogy ez mit keres itt ennyi idősen?

Illetve a sok "rossz szagú" cig@nyal együtt lenni egész nap.... Ez kilőve

2023. márc. 7. 19:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Pedig a 8 osztály is elég keves... Kukásként jobb lenne dolgozni? Ugy nem bamulnak meg?
2023. márc. 7. 19:14
 2/11 anonim válasza:
28%
Ha tehetséges vagy valamiben pl foci színészkedés vagy zene akkor abba, ha nézed Ronaldónak is csak 8osztálya van meg egy csomó színésznek nincs végzettsége persze ehhez egy felsőfokú angolnyevtudás kelleni fog
2023. márc. 7. 19:26
 3/11 anonim ***** válasza:
96%
jelentkezz katonának, majd ők megcsináltatják veled a maradék iskolát
2023. márc. 7. 19:47
 4/11 anonim ***** válasza:
93%
építkezésre el tudsz menni,pénz is jó.Kérdés megvan e hozzá a fizikumod
2023. márc. 7. 19:55
 5/11 anonim válasza:
93%
Gyárakba se feltétlen kérik a 8 általánost.
2023. márc. 7. 21:16
 6/11 anonim ***** válasza:
96%
Egész életedben hátrányban leszel emiatt. Most még csak 17 éves vagy, nem késő bepótolni. ((aztán ha megvan a 8. osztály, utána egy érettségi se ártana))
2023. márc. 7. 22:40
 7/11 anonim ***** válasza:
96%

2023-ban 7 osztályt végzett emberről azt sem hinném el, hogy két számjegyű számokat össze tud adni. Még legalább 2 évig masszív gazdasági válság várható a világban, alig lesz munkahely, nem olyanokkal fogják feltölteni őket, akiknek ahhoz sem volt kitartásuk, hogy benyaljanak két képletet fizikára.

Érettségivel is nehéz melót találni, a jelenlegi mellé legalább 7-10 évet kéne tanulnod, hogy ne a világ legszutykabb melóit kelljen gründolnod életed végéig. Volt olyan egyetemi tanárom, aki 20 évesen iratkozott be esti gimibe, 35 éves kora előtt meg már kipipálta a doktoriját, soha nem késő összekapni magad, 17 évesen meg aztán pláne nem.

2023. márc. 8. 00:00
 8/11 anonim ***** válasza:
58%

8 osztály nélkül max segédmunkás. Már gyárakhoz gombot nyomogatni se nagyon vesznek fel embereket érettségi nélkül.

Szerintem sokkal gázabb ha 8 általános sincs meg mintha elfogadnád, hogy elcseszted, leteszed a 8 általánost és elvégzel egy szakmunkásképzőt + érettségit.

Enélkül a lehetőségeid konvergálnak a 0 hoz, és az évek teltével ez egyre csak rosszabb lesz, ahogy egyre több munkához kell végzettség

A cigányozást pedig nem értem, már bocsánat, de mire fel van felsőbbrendűségi érzésed 7 osztályt végezve? Mitől vagy te külömb más tanulatlan embertől?

2023. márc. 8. 00:47
 9/11 anonim ***** válasza:
81%
Menj el esti tagozatos általános iskolába. Tanulni sosem szégyen viszont a 8 általánost be nem fejezni a 21.században az nagyon gáz. Ha jól tudom akkor 8 általános nélkül még jogosítványod sem lehet.
2023. márc. 8. 07:19
 10/11 anonim ***** válasza:
Még nem késő befejezni. Így nagyon nehéz elhelyezkedni. Sőt, az érettségi hiánya is ugyanúgy hátrány. Szinte mindenből van esti tagozat. Biztos van rá lehetőség, hogy munka mellett megcsináld. Aztán ha túl vagy rajta, idővel jönnek a kedvezőbb munkalehetőségek.
2023. márc. 8. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!