8osztály nélkül hova veszek fel?
Az lenne a kérdésem hogy 8osztály nélkül, hova menjek dolgozni? Már megbántam hogy a suli mellé jártam, több kedvem volt bagozni, és a suli mellé járni a haverokkal... Nagyon elcsesztem.
Most 17 éves vagyok és csak 7 osztályon van
Semmi kedvem 17 évesen valami éjjeli suliba menni és le tenni azt az 1évet, végig bámulnának a folyosón hogy ez mit keres itt ennyi idősen?
Illetve a sok "rossz szagú" cig@nyal együtt lenni egész nap.... Ez kilőve

2023-ban 7 osztályt végzett emberről azt sem hinném el, hogy két számjegyű számokat össze tud adni. Még legalább 2 évig masszív gazdasági válság várható a világban, alig lesz munkahely, nem olyanokkal fogják feltölteni őket, akiknek ahhoz sem volt kitartásuk, hogy benyaljanak két képletet fizikára.
Érettségivel is nehéz melót találni, a jelenlegi mellé legalább 7-10 évet kéne tanulnod, hogy ne a világ legszutykabb melóit kelljen gründolnod életed végéig. Volt olyan egyetemi tanárom, aki 20 évesen iratkozott be esti gimibe, 35 éves kora előtt meg már kipipálta a doktoriját, soha nem késő összekapni magad, 17 évesen meg aztán pláne nem.

8 osztály nélkül max segédmunkás. Már gyárakhoz gombot nyomogatni se nagyon vesznek fel embereket érettségi nélkül.
Szerintem sokkal gázabb ha 8 általános sincs meg mintha elfogadnád, hogy elcseszted, leteszed a 8 általánost és elvégzel egy szakmunkásképzőt + érettségit.
Enélkül a lehetőségeid konvergálnak a 0 hoz, és az évek teltével ez egyre csak rosszabb lesz, ahogy egyre több munkához kell végzettség
A cigányozást pedig nem értem, már bocsánat, de mire fel van felsőbbrendűségi érzésed 7 osztályt végezve? Mitől vagy te külömb más tanulatlan embertől?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!