Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A budapestieknek miért furcsa...

A budapestieknek miért furcsa órákkal előbb elindulni a munka/találkozó kezdete előtt a munkába/találkozóra?

Figyelt kérdés

2023. márc. 6. 12:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, Fejér megyéből nehogymár feljárjál Budapestre egy ostoba raktárosmunkáért!

Nem vagy százas..

Inkább keress tovább helyben, mert lesz ilyen vagy ettől jobb a környéken is!

Az csak a web meg a gugli marhasága, hogy mindenkit odébb akar vinni 40 kilométerre dolgozni...

Amikor én vidéken laktam kisvárosba állandóan két várossal odébb akart munkát találni nekem ez a sok okos weboldal, most, hogy fővárosba lakok, meg 4 kerülettel átlóba a másik irányba akar... Szóval nem érdekelnek az ilyen ajánlatok, és nem vagyok szégyenlős kérdezősködni sem emberektől meló ügybe!

Sokszor könnyebben eredményre jutok vele.

2023. márc. 9. 14:08
 12/19 NTBS ***** válasza:
47%
Szerintem megszokták már.
2023. márc. 9. 19:14
 13/19 A kérdező kommentje:
#11: Mennék én Székesfehérvárra dolgozni raktáros munkába, de ott sehova se vesznek fel dolgozni. Még székesfehérvári KFC-be se vettek fel dolgozni, pedig az tényleg alja munka az ismerőseim szerint, ahonnan mindenki menekül.
2023. márc. 10. 07:25
 14/19 anonim ***** válasza:
74%

Akkor valami nem okés a jelentkezésed formátumával, vagy nem találod a célszemélyt, vagy az egésznek a központját.

KFC ből menekülnek ja, mert ugyan van egy piros kiskönyvük a folyamatokról, de nagyon beteg (nekem is megvan).

Rendesen az le van irva benne, hogy hány fokos szögben kell a csirkecombot forgatni panirozáskor, és miylen erővel kell belenyomkodni a panirba, és rendesen ott áll feletted a "vezetőd", és mobbingol folyamatosan.

Szóval módszeresen pszichés nyomás alatt tartanak, de ugye tudjuk, hogy ez fasiszta trükk!

2023. márc. 10. 07:53
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Én javaslom, hogy add be többször is ugyanoda, lássák azt, hogy nem tágitasz! Nem veszthetsz ezzel semmit néhány papirlapon kivül...
2023. márc. 10. 07:56
 16/19 A kérdező kommentje:
#14: Behívtak interjúra a KFC-hez, csak valamiért nem voltam nekik szimpatikus. :-/
2023. márc. 10. 08:09
 17/19 A kérdező kommentje:

#14: Ott jelentkezek az állásra ahol kell. Viszont hiába van munkatapasztalatom mindig csak az elutasító választ kapom ahova mennék dolgozni.

Én szívem szerint még ingyen is mennék dolgozni, csak lehessen végre munkám.

2023. márc. 11. 10:44
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha ingyen is mennél arra ott vannak az alapitványok, és társaik...
2023. márc. 13. 08:46
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Budapest egy nagy város, ahol a közlekedés időnként kiszámíthatatlan.

Előrelátó ember hamarabb indul, mint egy csendes vidéki kisvárosban.

Mi van azon furcsa, ha valaki nem akar elkésni? :O

2023. márc. 13. 14:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!