A leendő debreceni CATL gyárban milyen NEMDIPLOMÁS szakmákkal/végzettségekkel lehet majd elhelyezkedni?
Már van egy diplomám (nem írom le milyen, de alapkövetelmény ennél az angoltudás), de sajnos a nulla nyelvérzékem és gyengébb képességeim miatt (éveket csúsztam az egyetemen ahol amúgy kényszerből tanultam) csak vegetálok a szakterületemen így szeretnék majd 30 felett pályát váltani, de új diplomára már se kitartásom/önbizalmam, se pénzem, se időm nincs így valami olyan szakmát tanulnék ki ami jól használható lesz majd a leendő CATL kínai akkumulátorgyárba és felvehetnek majd frissen végzettként.
Debrecenhez közeli kisvárosban élek szóval ha a helyi DSZC vagy más szakképzésből tudnátok ajánlani konkrét szakmákat amikkel majd el tudok helyezkedni a CATL-nél azért hálás lennék.
Most ezek vannak felnőttképzésen hirdetve pl. a DSZC-nél: [link]
Bécs, Szingapúr belvárosában(!) szemétégető-művek vannak!
A védekezési technológia adott,csak be kell tartani!
20 éve 200 méterre lakom a TEVA gyógyszergyártól, és semmi bajom, soha nem éreztem még csak a szagát sem!
A TEVA minden évben nyilvánosságra hozza a környezetvédelmi beszámolóját, el lehet olvasni. Ezt kell elvárni majd a CATL-tól és a többiektől is!
11# hülyeséget írkálsz. Bécsben nincs hulladákégető a belvárosban. Másrészt ha voltál Ausztriában láthatod, hogy fényévekre vannak tőlünk nagyjából mindenben.
A TEVA elég komoly szagokat produkál Debrecenben a Nagyerdőn, simán lehet érezni például ha bemész az erdei ösvényre futni. Ha te nem érzed akkor baj van a szaglásoddal. Az, hogy mikor leszel tőle beteg meg csak idő kérdése. A CATL egy egész más kategória, nem steril laboratóriumi körülmények között gyógyszert gyártanak, hanem súlyosan szennyező nehézfémekből, műanyagokból és vegyi anyagokból állítanak elő lítium akkumulátort. Elvárhatod te a kínaiaktól, hogy betartsanak környezetvédelmi normákat, de a valóság már sokadjára rácáfolt erre. A fidesz kormány pedig cinkosuk lesz a szennyezésben. Debrecenben a Halms kínai gyár azzal kezdte, hogy a szennyvizet az esőelvezető csatornába vezette, a kormányod pedig csak a választások után hozta ezt nyilvánosságra.
12 - fárasztó az ostobaság mellett elkötelezett versenyzővel vitatkozni!
"A Bécs közepén található szemétégetőből látják el ezen kívül a bécsi központi kórházat, az AKH-t távhővel és távhűtéssel, valamint 60 ezer háztartást meleg-vízzel és távhővel. A létesítményben évente 250 ezer tonna hulladékot dolgoznak fel, amit ha szétterítenének a 9. kerületben, térdig érne." ( [link]
Ezután persze elmagyarázhatod nekem, hogy mit lehet érezni a TEVA körül, csak hát ilyen tudatlan alakokkal nem vitatkozom...
13# Ember nézd már meg hol van ez a hulladékégető:
A város északi szélét én nem mondanám belvárosnak.
Ezek után magyarázhatsz bármit, mert amit olvasol azt te el is hiszed. Ha azt írják a Fidesz propagandában, hogy nincs szaga a TEVÁ-nak akkor azt hiszed el, ha azt, hogy a CATL nem szennyez akkor meg azt.
14 - A Prátertől 500 méterre...
Ember nézd már meg, hogy hol épül a CATL!
Ostoba vagy, én itt lakom, te meg onnan osztod a nemlétező eszedet, ahol semmit sem tudhatsz pl. a TEVA-ról. Ja: és nem vagyok fideszes!!!
Ha annyira zavarná a debrecenieket a CATL, akkor a választást magas fölénnyel nyerte volna az ellenzék!
De labdába sem rúgtak.
Nagyon remélem, hogy a TISZA tanul belőle, és nem száll bele ebbe a parttalan vitába!
A Mikepércsi Nyanyák meg jól el vannak azzal, hogy vagy 20-an sétálnak egy jót tüntetés címszó alatt! Egészségükre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!