Nem lehet hazamenni munkaidő végén?

Nálunk elég laza az időbeosztás, lényegében reggel 8-11 között bármikor bemehetek dolgozni, viszont 9 órát szoktam benn maradni. Van nálunk afféle "kötelező túlóra", ha azt mondja a csopvez hogy 9-re legyen bent mindenki és este 8-ig ott leszünk, akkor ott leszünk. Határidős melókat szeretjük idő előtt befejezni, ez teszi lehetővé hogy rugalmasabb legyen a munkakezdés ideje.
Én szeretem a munkahelyem, a főnökkel is elégedett vagyok, más sem panaszkodik ez miatt. Szerintem teljesen kompromisszumképes rendszer.
Ha mindennap benn akar tartani + 1 órát az kicsit depresszív hangulatot idézne elő, ha nincs meg a kompromisszum a dolgozók és a munkáltató között az komolyan aláássa a munkahelyi morált.

#1,#7
Akkor kreál egy indokot és másnap már nem kell jönni. Az ilyen kretén nem fog jópofát vágni ahhoz, hogy te próbálod őt sarokba szorítani.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!