Az IT üzemeltetésben mindenütt embertelen a munkaidő?
Jelenleg fejlesztőként dolgozom és gyakran unom.Elmennék valami nagyobb céghez üzemeltetésre, persze seniorba, mert én már tudom a kódokat elemezni.
Voltam is interjún, fizetésben nem lenne rossz, habár csak kicsivel több, mint a mostani.Viszont a munkaidő, az valami embertelen.
Éjszaki készenlétet is vállalni kellene, felcsöröghetnek hajnali 3-kor is akár.
Gondolom ilyen millió körül lenne alsó hangon a fizu.
Ismered azt a mondást, hogy valamit valamiért?
2#
Több, mint a mostani fejlesztő fizetésem, de nem annyival,hogy hanyatt dobjam magam.
Meg, én nagyon hozzá vagyok szokva ehhez a szabad élethez, kvázi kötetlen munkaidőm van.Reggel 8 előtt sohasem kelek fel.
Te teljesen vakon dolgoztál eddig fejlesztőként? :D
Mondd neked valamit az a mozaikszó, hogy SLA? Support jellegű munkáknál bizony szokott lenni ügyelet, nem csak üzemeltetőként, de fejlesztőként is. Nekem is volt fejlesztőként olyan munkám, ahol bizonyos eseményeknél (Kb. éve 1x) két hetes non-stop ügyelet volt, bármikor hívhattak, az éjszaka közepén is. Persze ez csak elvi lehetőség volt, gyakorlatban sosem hívtak éjszaka, de reggel 7-kor igen, azt sem tudtam, hogy hol áll a fejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!