Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 20 éves irodai munka után...

20 éves irodai munka után megterhelő lenne eladóként elhelyezkednem? Ugyanis váltani szeretnék, de egyelőre nem akarok irodában dolgozni, kipróbálnám magam más munkakörben.

Figyelt kérdés
2023. márc. 1. 08:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10: az gáz hely lehet, egyszer jelentkeztem hasonlóra, de ott a szennyest a takarító kocsi vitte más városba mosni, csak át kellett venni a tisztát, takarítani meg a takarítók takarítottak.
2023. márc. 20. 21:35
 12/12 anonim ***** válasza:

A szennyes ágynemű-bálákat itt is elviszi a mosoda, de előfordult már, hogy olyan mennyiséget halmoztam fel, hogy nem fért fel a teherautóra... A felét otthagyta (amit én lehordtam a pincébe, mert nem fért már el a szervízszobában).:(

A törölközőket viszont az összeset mi mossuk.

2023. márc. 21. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!