Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi a helyes stratégia ilyen...

Mi a helyes stratégia ilyen helyzetben? (big4)

Figyelt kérdés

Gazdasági területen pályakezdőként helyezkedtem el, pályakezdő kategóriában azt gondolom, hogy jó fizetésért. Interjún ígérték, hogy betanítanak, ebből fél év alatt kb semmi nem lett néhány adatelemzéses feladatot kivéve. Sokszor nincs mit csinálnom a 8 óra alatt és ez nekem kellemetlen.

Az elején bejártam, de mivel senki nem szólt hozzám így elkezdtem homeoffice-ban maradni heti akár 4x is és a legrosszabb, hogy senkinek fel sem tűnt. A fluktuáció óriási a területen. fél év alatt 40 emberből 6 ment el.

Én értem, hogy bizonyos szempontból jó a helyzetem, mert kvázi "könnyűpénz", nincs túlóra és nincs nagyon számonkérés sem, ugyanakkor semmit sem fejlődök és a legrosszabb, hogy teljesen kiközösítve érzem magam, kvázi levegőnek vagyok nézve. Egyetemen és gimiben is nagyon könnyen teremtettem kapcsolatot, de itt ez egyáltalán nem megy.

Mi a helyes döntés?

24f

2023. febr. 27. 21:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

9-es vagyok, elképesztő, de hihető is.

Megkérdezhetem mire váltasz?

2023. jún. 7. 12:17
 12/13 anonim ***** válasza:
Egyébként a "lám-lám, neki sem ment" is komoly motiváció tud lenni a kiválasztásnál, rossz cégeknél. Fölvesznek valakit akiről előre látják, hogy ezt el tudják vele játszani, aztán széttárják a kezüket mikor lelép.
2023. jún. 7. 12:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia, mizu, lett valami azóta?
2023. aug. 4. 12:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!