Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyire nehéz weblapfejlesztő...

Mennyire nehéz weblapfejlesztőként munkát találni diploma nélkül?

Figyelt kérdés

Az ország legjobb szakgimnáziumába jártam, megcsináltam 86%-ra az emelt informatika érettségit. Nem informatikát szeretnék továbbtanulni(jogot), de egyetem alatt szeretnék munkát vállalni. Informatikából ami megy az a weblapfejlesztés, leginkább a frontend. Csináltam sok szép weblapot, amit szakmában dolgozók is elismertek, hogy tényleg szépek és igényesek.

Milyen lehetőségeim vannak szerintetek?

2023. febr. 27. 18:16
 1/2 anonim ***** válasza:
0%

Nem éri meg.

Ma már elég sok félkész megoldást kínálnak amivel az értelmesebbek össze tudnak rakni saját oldalakat.

Ezért csak a csökkent értelműek fognak megkeresni, ők lesznek az ügyfeleid.

Ha minden harmadikért kapsz pénzt akkor már jó arány mert a többség nem fizeti ki.

2023. febr. 27. 19:01
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem a papír számít, hanem a referencia. Mindenki tesz rá, hogy van-e diplomád. A kérdés, hogy az ügyfél igényét ki tudod-e elégíteni. Másrészt nem elég megcsinálni és annyi, mint a kőműves a padlót, hanem folyamatos igények lefejlesztése, felmerülő hibák javítása és együtt működni más pl. a backendes csapattal, ha egyáltalás van olyan.

Mindezek mellett 0-ról nem érdemes kezdeni, mert sz sok időt éget. Szóval vmilyen keretrendszerrel jobban jársz (hatékonyabb idő/ár függvényében). Nem mind1, hogy 20 egységnyi időért vagy 6ért kapsz ugyanannyit.

2023. márc. 1. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!