Mennyire nehéz weblapfejlesztőként munkát találni diploma nélkül?
Az ország legjobb szakgimnáziumába jártam, megcsináltam 86%-ra az emelt informatika érettségit. Nem informatikát szeretnék továbbtanulni(jogot), de egyetem alatt szeretnék munkát vállalni. Informatikából ami megy az a weblapfejlesztés, leginkább a frontend. Csináltam sok szép weblapot, amit szakmában dolgozók is elismertek, hogy tényleg szépek és igényesek.
Milyen lehetőségeim vannak szerintetek?

Nem éri meg.
Ma már elég sok félkész megoldást kínálnak amivel az értelmesebbek össze tudnak rakni saját oldalakat.
Ezért csak a csökkent értelműek fognak megkeresni, ők lesznek az ügyfeleid.
Ha minden harmadikért kapsz pénzt akkor már jó arány mert a többség nem fizeti ki.

Nem a papír számít, hanem a referencia. Mindenki tesz rá, hogy van-e diplomád. A kérdés, hogy az ügyfél igényét ki tudod-e elégíteni. Másrészt nem elég megcsinálni és annyi, mint a kőműves a padlót, hanem folyamatos igények lefejlesztése, felmerülő hibák javítása és együtt működni más pl. a backendes csapattal, ha egyáltalás van olyan.
Mindezek mellett 0-ról nem érdemes kezdeni, mert sz sok időt éget. Szóval vmilyen keretrendszerrel jobban jársz (hatékonyabb idő/ár függvényében). Nem mind1, hogy 20 egységnyi időért vagy 6ért kapsz ugyanannyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!