Munkaügyi központokban szoktak mostanában tanfolyamokat indítani, esetleg olyat is, ahol a diploma nem kizáró ok?
Ugyanazt tudom írni mint az egyes, ha indítanak is azok mind használhatatlan, semmire nem jó képzések. Ingyenesek, olyanok is minőségileg is.
Ne pazarold ilyenre az idődet.
Pár éve volt tb-és bér ügyintéző, ami jó lett volna, mert előtte 2 évet papír nélkül dolgoztam azon a területen, csak nem voltam elég hátrányos helyzetű meg alulképzett hozzá, így elhajtottak, nem tudom ez változott-e azóta.
Néztem fizetőseket is, de elég drágák, az most nem fér bele.
Azért ez se igaz hogy használhatatlan semmire való képzések vannak (vagyis voltak). A régi okj képzésbe a már említett tb-bérügyintézői, akkor én vettem részt pénzügyi, számviteli ügyintéző képzésbe két rész képesítést adva, ezek azért nagyon nem a semmire való képzések közé tartoztak igenis
A megszűnt okj kivezetésével viszont pont ezeket a normális szakmákat vették ki a felnőttképzésbe oktatható szakmák közül, és javarészt csak kb a 8 általános analfabétáknak való szutykokat hagyták meg, ez a baj.
A másik gond hogy nem jönnek az EU-s források. Ezeket a képzéseket jellemzően Uniós pénzekből folyó projektek keretébe támogatták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!