Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A mai világban Pesten nettó...

A mai világban Pesten nettó 273 ezer forintos fizetés számotokra éhbér kategória?

Figyelt kérdés
2023. febr. 26. 12:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%
Igen. Jelenleg pár 10 eft maradna belőle, miután a fix kiadásaimat fedeztem. Ha az életszínvonalon drasztikusan csökkentenék és a táplálkozás minsőégéből is drasztikusan visszavennék, akkor egy szobát bérelve nem halnék éhen. De szó szerint semmi sem maradna. Ha teher mentes saját ingatlanban élnék, akkor ki lehetne jönni ennyiből úgy, hogy tényleg 20-30 eft-ok maradnának hó végére és csak költségmentes szórakozást, szabadidős tevékenységet vennék igénybe.
2023. febr. 26. 12:19
 2/16 anonim ***** válasza:
83%
Igen
2023. febr. 26. 12:20
 3/16 anonim ***** válasza:
44%
Már tavaly 350e nettó alatt nem vállaltam munkát, és igen, éhbér kategória.
2023. febr. 26. 12:25
 4/16 anonim ***** válasza:
36%
Csak annak éhbér aki elszállt kicsit a talajtól.
2023. febr. 26. 12:35
 5/16 anonim ***** válasza:
96%
Én ennél kevesebbet kapok sajnos, nem éhezek így sem, de albérlet mellett nem lehet ötről a hatra jutni.
2023. febr. 26. 12:36
 6/16 anonim ***** válasza:
85%
Ha a saját lakásomban élnék, ennyiből már el lennék. Igaz nekem nincsenek nagy igényeim, a tömegközlekedés elég nekem, nem vágyok márkás dolgokra, ha a turiban meg tudom venni amik tetszenek és elmenni párszor színházba, koncertre, moziba stb, akkor már bőven elégedett vagyok
2023. febr. 26. 12:38
 7/16 anonim ***** válasza:
49%

Nem azért akarok élni, hogy bejárjak dolgozni minden hónapban újra és újra. Lehet valakinek megfelel egy ilyen élet, ahol 40 éven keresztül megmondják neki, hogy mit hova tegyen, vagy melyik gombot nyomkodja egymás után. Nekem viszont nem felel meg.

Természetesen az. Jelenleg a Teslám lízingje több mint 273e ft havonta.

2023. febr. 26. 12:39
 8/16 anonim ***** válasza:
32%
Ez igen magas napidij, ehbernek egyaltalan nem mondanam. Aki contractorkent ennel tobbet ki tud szamlazni adhatna privatban tippet, hogy melyik cegnek erdemes dolgozni.
2023. febr. 26. 12:51
 9/16 anonim ***** válasza:
18%
#7 Milyen Teslát tudsz 300eft körül lízingelni? Az nagyon jó ár érte.
2023. febr. 26. 12:53
 10/16 anonim ***** válasza:
98%

"#7 Milyen Teslát tudsz 300eft körül lízingelni? Az nagyon jó ár érte."

A havonta fizetendő lízing értéke attól is függ ám, hogy mennyi a behopp. :)

A kérdésre válaszolva: ha saját ingatlanom lenne, akkor nem éhbér lenne, de lényegében alig tudnék félretenni. Albérletben, vagy akár bérelt szobában viszont kb. szó szerint hónapról hónapra élnél, bármilyen váratlan kiadás nélkülözésre kényszerítene.

2023. febr. 26. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!