Mi kell ahhoz, hogy vagyonőr lehessek (fegyveres). Mi a vagyonőr képzés feltétele? Mi a fegyver engedély feltétele? Több kategóriás fegyver érdekelne: (maroklőfegyver, golyós, sörétes, automata)
A vagyonőrök nagy része, nem használ éles lőfegyvert, sörétest meg pláne nem. Különben is az éleslőfegyver viseléséhez, igen komoly vizsgán kell megfelkelni. Csak az írásbeli és szóbelin a vizsga anyag 65-70% kőkemény jog, vannak olyan részek, amit szóról szóra kell tudni. Plusz ott van még a pszichológiai vizsgálat, itt is elég sok embert megszoktak húzni.
Én végig csináltam, meglett, de nem ér annyit hidd el!
Bontsuk ketté!
Fegyveres szolgálatot ellátó, de sima őr. VAGY az állami intézményeket őrző FBŐ (Fegyveres biztonsági őrség.) akarsz lenni?
Sima fegyveres őrhöz: vagyonőri + fegyvervizsga pisztolyra + pszichológiai doki papír.
FBŐ-höz, FBŐ tanfolyam. De itt sincs mindenféle fegyver. Csak olyan helyeken, ahol az életben nem kapsz melót. Pl: Paks, atomerőmű.
#4 jajj ne már, nem kell ennek bedőlni
a fegyvervizsga egy vicc, fél óra alatt készültem fel
a pszichológiát meg hagyjuk, még az is átment, aki nem tudta értelmezni a feladatleírást
tanulatlan buta orkokkal vizsgáztam együtt, mind átment, és fegyveres biztonsági őr lett (én sportlövészet miatt mentem el vizsgára, vizsgálatokra)
Én megcsináltam a fegyvervizsgát, és tudom hogy mivel jár ennek a folyamata.
Fegyvervizsgát NEM LEHET 30 PERC ALATT MEGCSINÁLNI!
Aki hallgatni szeretne erre az idiótára az menjen és csinálja meg 30 perc alatt, ami nem fog sikerülni, és majd rájön hogy igazam volt.
#9 elnézést, igazad van :D
bizonyos képeségekkel nem fog menni, ez igaz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!