Aki ilyen kocsit vesz, az mennyit kereshet?
Budapesten élek, és rengeteg új prémium kategóriás autót látok. Itt most főként az audi, merci, bmw hármasra gondolok, és nem a belépőmodellekre. Ezek 15-20 milliótól indulnak. Aki ilyen kocsit vesz, az mennyit keres?
Én személy szerint nettó 1m körüli összeget keresek, ami azért nagyon jó szerintem, mégis elérhetetlen egy ilyen autó. Vagyis nem elérhetetlen, de egy 20m-es autót nem úgy veszel meg, hogy évekig spórolsz rá, és utána lenullázod magad.
Szóval az ilyen autót ki engedheti meg magának? Ez a vállalkozók és a maroknyi vezérigazgató kiváltsága?

Nem betanitott biodroidok egy multinál, és még csak nem is alkalmazottak 8-17ig.
Nekem is egy tesla van a kft-t be, mint lizingelt céges autó. Havi 500e bol megvan. Olcsóbban is lehetne, de akkor hosszabb a futamidő.

Budapesten sok cég van.
Egy KKV vezetője is tud lízingelni ilyesmit.
De, sok cég prémiumabb autót ilyet ad a kismenedzsereknek.Például az Aldi, Lidl területi értékesítési vezetői is Audival, BMW-vel járnak, igaz ők belépőszintű modellel.
Akik felettük annak, azok meg nyilván nem belépőszintűvel.

"Nem betanitott biodroidok egy multinál, és még csak nem is alkalmazottak 8-17ig."
Mennyire sok eszed van, hogy ezt így megállapítottad azon kívül, hogy lenézésnek szántad... Tényleg van egy Kft-d? Húú leborulok előtted.

Kollegám most vett 14 millióért egy Audit, bruttó 730 ezret keres, fillérre pontosan tudom. Az nettó 500e. De a felesége is ennyit keres, hitelmentes lakásuk van. Eladta az előző autóját is 3-4 millió körül, azt is beleforgatta. 10 milliót ennyi bérből 16 hónap alatt el lehet tenni kb.
Mi dettó ugyanennyit keresünk és ilyen kocsit akarunk jövőre.

Egy átlag német kb annyiért vesz autót, amennyit 3 év alatt kényelmesen össze tud spórolni.
Mi magyarok kicsit hajlamosabbak vagyunk többet akarni mutatni, mint amit megengedhetnénk.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!