Kedves vagyonőrök, tudnátok mondani olyan vagyonvédelmi céget amelyik szabályosan bejelent és nem minimálbéres bejelentéssel valamint napi bejelentéssel trükközik?
Legjobb tudomásom szerint MINDEN vagyonvédelmi cég minimálbérre jelenti be a dolgozóit. Mármint a tisztességesebbje, akik nem feketén dolgoztatják az embereket.
Talán ott van ez másképp, ahol spéci munkát, gyakorlatilag testőri vagy magánnyomozói munkát kell végezni.
Akkor annyit vonnának a fizetésből, hogy senki nem menne el.
Nekem 2.000 van az órabérem, de már én is kezdem befejezni, mert nem éri meg (csak hétvégi mellékállás, szóval nekem valós a napi bejelentés).
Azért ha betegácsiba kerülnél, ill. ha munkahelyi baleset, netán támadás miatt sérülés érne, ill. ha a nyugdíjad nézed, máris számítana, de vannak más helyzetek is, pl. álláskeresési járadék, vagy ha úgy alakul, a rokkantsági járadék...
Mindazonáltal tévedés. Ha a minimálbért próbálnák adni, mindenki elhúzna onnan a büdös francba, és egyből kénytelenek lennének emelni a fizun, mert biztonsági őr azért kell. Csak annyi kéne, hogy mozgalomszerűen bejelentitek a nav-nál a szemét cégeket. Akik feketén dolgoznak, azoknak jogaik sincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!