Szeptemberben lett volna egy interjúm de covid miatt lemondtam, aztan szegyelltem hivni. Ha felkeresem a főnököt mit tudnek mondani hogy adjon még egy esélyt?
Szeptemberben jelentkeztem eladonak egy bufebe, a fonok hivott is par nap mulva hogy mikor tudnek be menni interjura viszont en covidos lettem, es mondta hogy majd keressem meg ha mar meggyogyultam.
Sokaig covidos voltam, szegyelltem aztan hivni amikor mar meggyogyultam, de most ujra lattam hogy munkatarsat keresnek..
Nem tudom ha felhivnam mit kene mondanom neki hogy adjon még egy eselyt.
O hivott, en mondtam neki hogy majd keresek ha meggyogyultam, es nem kerestem.
Van valami otletetek?
Fontos lenne munkat talalom.
Az igazat kene mondanom.
"Sokáig beteg voltam es amikor meggyógyultam mar szégyelltem felhivni önt, nem kaphatnék még egy esélyt egy megbeszélésre?"
Csak mondd meg őszintén hogy kicsit szégyellted hívni már a nagyobb kihagyás után meg nem is voltál már benne biztos hogy keres még embert
Én egyszer jártam hasonlóan, a főnök értékelte hogy még azok után félretettem az egóm és felhívtam
El is mentem a próbanapra, de végül csak nem vállaltam el mert egyik dolgozó viselkedése minősíthetetlen volt az újakkal.
Szóval megéri :)
Nem hinném
Nálam amúgy az volt a szitu hogy felhívtam voltam megbeszélésen de utána sms-ben lemondtam mert találtam mást
Aztán végül az mégsem jött be
Láttam megint keres embert
Aztán felhívtam hátha
6. Nalunk semmi ilyen nem volt
Csak hivott hogy mikor tudnek be menni megbeszelni a munkaugyet, en mondtam neki hogy covidos vagyok es megbeszeltuk hogy ha elmulik keresem, mondta hogy varni fogja a hivasom
Tegnap arra jartam es lattam hogy keresnek embert ujra
Felek ha felhivom azt fogja gondolni szorakozok, egy hatarozott 60-as ferfirol van szo..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!