Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Akik azt mondják nem tudnak...

Akik azt mondják nem tudnak megélni garantált bérminimum körüli összegből, ugye ti mind albérletben éltek vagy hiteltörlesztőt fizettek?

Figyelt kérdés
Lehetetlen, hogy egy normál igényű ember ma Magyarországon ne tudjon saját, tehermentes ingatlanban ennyiből megélni!
2023. febr. 21. 19:51
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
98%
Éppen lakberendezek, 150ezer ft egy nyomorult alsókategóriás kanapé... a tudom, lehet aludni a felfújható matracon a földön is, minek flancolok, meg ugye ha albiban lennék, amúgy sem kéne berendezésre költeni...
2023. febr. 21. 21:01
 12/38 anonim ***** válasza:
98%

11

Ha az utcán laknál, rezsit se kéne fizetni. Úgy már megtakarítani is tudnál.

2023. febr. 21. 21:05
 13/38 anonim ***** válasza:
97%
Igaz, igaz! Milyen luxi elvárásaim vannak.
2023. febr. 21. 21:09
 14/38 anonim ***** válasza:
21%
Nem értem miért akadtok ki. Egy szóval sem mondtam hogy én szívesen élnék ennyiből… meg a normál igényt nem definiálta a kérdező. Nincs olyan objektív fogalom, hogy normál.. az egy statisztikai eloszlás tud lenni például nem egy igényszint. Amit leírtam lehet hogy egy fapados életminőség de még mindig magasabb, mint az emberiség kb 70%-áé… Magyarországon ez kb a megélhetési minimum, de korántsem a létbiztonság és nem is a polgári középosztály. Ennek ellenére egy nagyobb jövedelműnek sem kellene ennél többet költenie ezekre az alapcikkekre. Az ilyen kényszerköltségeket erre a minimumra kell leszorítani, hogy minél több megtakarítás képződhessen és minél több juthasson szórakozásra, utazgatásra és egyéb élményekre, amikért érdemes élni.
2023. febr. 21. 21:51
 15/38 anonim ***** válasza:
89%

Hiába magyarázod túl, a kérdező azt írta, hogy lehetetlen, hogy ennyiből ne tudjon normális szinten megélni egy ember. Erre írtuk, hogy fasság, az lehetetlen, hogy normál szinten (vagyis nem fillérbszva) meg tud valaki élni. Ennyi.

Engem nem érdekel, hogy afrikában hogy élnek, Magyarországról és magyar bérminimumról szólt a kérdés. Attól még, hogy Afrikában egy marék rizs már középosztálynak számít, az nem jelenti azt, hogy itt a 200 élhető. Nem az.

2023. febr. 21. 22:14
 16/38 anonim ***** válasza:
0%

Legyen igazad, pontozz is le attól lenyugszol kicsit.

Én magam kb valóban ennyit költök ezekre az alapcuccokra és elégedett vagyok ezzel az életszínvonallal, hiába keresem ennek többszörösét.

Arra is érdemes rájönni hogy a kérdező valószínűleg egy troll aki kifejezetten azért tette ki ezt a kérdést, hogy a hozzátok hasonló, a semmire-fel-magas-igényű fórumozókat hergelje. Sajnálom hogy sikerrel járt.

2023. febr. 21. 22:41
 17/38 anonim ***** válasza:
89%

"Semmire fel magas igényű"

😂😂😂😂

Ember, te gyakorlatilag vegetálsz. Magas igény lenne egy macska meg egy kanapé?

2023. febr. 21. 22:59
 18/38 anonim ***** válasza:
97%
A boldog rabszolga a legjobb, hej!
2023. febr. 21. 23:00
 19/38 anonim ***** válasza:
97%

16

Szerintem te nagyobb troll vagy, mint a kérdező.

"semmire-fel-magas-igényű" :DDDD

2023. febr. 21. 23:07
 20/38 anonim ***** válasza:
98%
Havi kevesebb mint 200ezer forintból semmilyen ingatlanban nem lehet megélni, ahol rezsit kell fizetni.
2023. febr. 21. 23:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!