Vajon mit kell csinálnia egy baromfigondozónak és ez minimálbéres munka vagy azért megadják a garantált bérminimumot?
Figyelt kérdés
2023. febr. 10. 19:00
1/5 anonim válasza:
Etetni, itatni, tisztítani a ketrecet, tojást gyűjteni, ...
A bérezés a munkahelytől függ.
2/5 anonim válasza:
Minimálbéres. Gyakorlatialag 4 általánossal is végezhető, nem is fizetik meg jobban.
3/5 anonim válasza:
Dolgoztam egy tanyán egy idősebb embernek a nyáron.
Havi 60.000 forintot adott kézbe úgy, hogy minden nap hajnal 4kor indultam otthonról és este 10re értem haza.
Mikor ezt szóvá tettem akkor azt mondta, hogy sajnálja de ennyit ér a munkám. Pedig én több mindent csináltam mint baromfi gondozás.
4/5 anonim válasza:
#3: nem kell elvállalni olyan munkát, amit nem fizetnek meg. Te dolgoztál ennyi pénzért.
5/5 anonim válasza:
#4 Mert nem volt más lehetőség nekem meg kellett a pénz.
Ráadásul az is kötött a munkához, hogy kiskoromban sokat voltam tanyán és szeretem a tanyasi életet.
Nyilván ettől függetlenül mégegyszer ennyiért nem vállalnám el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!