Szerintetek 800 nettóból meg lehet élni? Úgy, hogy van céges kocsi is, így az üzemanyagra meg javításokra nem kell költeni…
Figyelt kérdés
2023. febr. 20. 08:48
11/56 anonim válasza:
Szerintem a főnökéről írt a kérdező.
13/56 anonim válasza:
Meg lehet élni nettó 800 ezerből. Sajnálom hogy te ezt nem élvezheted még vagy 15 évig. Ugyanis kb akkorra éri el a minimálbér ezt a szintet. Trollocskám...
14/56 A kérdező kommentje:
13-as fogalmam nincs mennyi most a minimálbér? Mennyit keresnek a szegényebbek? Nettó 500-600e Ft-ot?
2023. febr. 20. 11:40
15/56 anonim válasza:
Nem tudom kérdező, eddig én is azt hittem hogy 800 körül keres az aljanép. De most hogy írod ezt, arra utal, hogy ennèl kevesebbet is lehet keresni. Bár mindegy mert még ez sem éri el a kerekítési különbözet szintjét.
16/56 anonim válasza:
14
A minimálbér most nettó 900. Úgyhogy téged szörnyű módon atvernek ezen a munkahelyen, a minimálbér alatt dolgoztatnak!!! Munkahelyváltás! Máskor kicsit jobban tájékozódj.
18/56 anonim válasza:
Nem valami sok, barberként ezt megcsinálom pár nap alatt
19/56 anonim válasza:
Sztem egyértelműen trollkérdés a #14 válasza alapján a kérdezőnek.
20/56 A kérdező kommentje:
szerinted.. akkor te biztos ezt a minimumot az 500-600at keresed.
2023. febr. 20. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!