Mennyit ártok a gazdaságnak ha tényleg csak a
legszükségesebbekre költök és mindent de mindent
stoppolok? Ruha kultúra kocsi minden?
Figyelt kérdés
csak a kaja abból is a legolcsóbb és a rezsi marad. nem megyek kocsival nem fogy a benzin nincs kultúra könyv dvd stb nincs ruha jó az ami van, lemondtam a kábeltévét lemondtam a nagy netcsomagot maradt a minimál. Még egy automatás kávét se veszek.
Nyaralás utazás eleve kizárt.
Még egy doboz sört is 2x meggondolok.
Mennyit ártok ezzel a SZEMLÉLETTEL a gazdaságnak?
mert 1 szem ember költése semmit se számít, na de ez a költési szemlélet HALÁLOS a kapitalista berendezkedésre.
1 emberként semmit, 1 millió ember élne így akkor nagyon sokat. De szerencsére nem így élnek!
2021. márc. 11. 17:47
2/20 anonim válasza:
Semmit sem számít, természetesen.
2021. márc. 11. 17:50
3/20 anonim válasza:
Még egymillió se látszana meg. Kb 3 millióan élnek így Magyarországon, csak ők nem így döntöttek, hanem nincs más választásuk. Mégis áll még az ország.
2021. márc. 11. 17:50
4/20 anonim válasza:
A gazdaság nem csak rajtad áll, szóval nem sokat ártasz, pl hajléktalanok se annyira ártalmasak, h foglalkozzanak velük érdemben...
2021. márc. 11. 17:51
5/20 anonim válasza:
#3 csak hogy ez nem igaz.
2021. márc. 11. 18:15
6/20 anonim válasza:
Körülnéztél már a körúton kívül is?
2021. márc. 11. 18:18
7/20 anonim válasza:
Semennyit, ha feltételezzük, hogy a gazdasági szereplők alkalmazkodnak a változó igényekhez és képesek lesznek nagyobb hatásfokkal (vonzóbb reklámokkal, gyorsabban elavuló termékekkel, új igények generálásával) rávenni arra, hogy mégis elköltsd a pénzed. Illetve a monetáris hatóság tud még közbe szólni azzal, hogy pl. leviszi a kamatokat vagy elinflálja a pénzedet.
2021. márc. 11. 19:10
8/20 anonim válasza:
#6 körül. Nem vagyok budapesti.
2021. márc. 11. 20:27
9/20 anonim válasza:
14 éve adón, bérleten, tisztálkodószereken kívül nem költöttem semmire. Napelem, szomszédból jön az ingyenes wifi, fűtőanyagot megtermelem + D-i tájolás, kertészkedem + állatok.
Nem dőlt össze a gazdaság!
2021. márc. 12. 08:16
10/20 A kérdező kommentje:
"Nem dőlt össze a gazdaság!"
És ha 10 millióból 9.9 millió pont így csinálná akkor se dőlne össze?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!