Mennyit ártok a gazdaságnak ha tényleg csak a legszükségesebbekre költök és mindent de mindent stoppolok? Ruha kultúra kocsi minden?
csak a kaja abból is a legolcsóbb és a rezsi marad. nem megyek kocsival nem fogy a benzin nincs kultúra könyv dvd stb nincs ruha jó az ami van, lemondtam a kábeltévét lemondtam a nagy netcsomagot maradt a minimál. Még egy automatás kávét se veszek.
Nyaralás utazás eleve kizárt.
Még egy doboz sört is 2x meggondolok.
Mennyit ártok ezzel a SZEMLÉLETTEL a gazdaságnak?
mert 1 szem ember költése semmit se számít, na de ez a költési szemlélet HALÁLOS a kapitalista berendezkedésre.
Nem ezt kérdezted, olvasd vissza. Azt kérdezted, te mennyit ártasz. A válasz: semmit.
És attól, hogy te egy szobanövény szintjén vagy igényekben, SOHA nem lesz a másik 9,9 millió is ilyen.
"vagy igényekben"
szerintem meg azok vannak egy amőba szintjén akik azt hiszik az anyagiak halmozása jelent és ér bármit is mert SEMMIT.
Pucéran jöttél a világra és szaros seggel pucéran is fogsz távozni.
ez van.
"hanem az élményeket gyűjtöm"
és mire és hova gyűjtöd... azt se viszed magaddal...
Jah, ha csak az számít, amit magaddal viszel, akkor akár be is fejezheted ezt az élet dolgot.
Azthiszed, filozolálsz, közben meg csak ostoba vagy.
"Csak nem mindegy, hogy parasztkent vagy kiralykent elunk"
miért nem mindkettő a föld alatt fog elro****hadni? más lesz a sorsuk? Ugyanolyan pucér hulla lesz mindkettőből.
önáltatás bármi mást hinni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!