Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A rendőrségnél a határvadászok...

A rendőrségnél a határvadászok kevesebbet keresnek mint a járőrök? Vagy ugyanannyi a bérük?

Figyelt kérdés

#rendőrség, határvadász, rendőr járőr
2023. febr. 16. 01:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Bármi is lesz, jobb ha két három havonta ellenőrzöd a járulékbefizetések tényét, én jelenleg három év két hónap munkaviszonyból csak tizenhat hónapot tudok igazolni, annyi került befizetésre a navhoz, hiába a banki havi bontásos hivatalos jövedelemigazolás cégnevekkel, számlaszámokkal, meg a folytatólagos OEP bejelentés sem zavar senkit ...

Nekik M30 as nyomtatvány kell, meg munkáltatói jövedelemigazolás más nem játszik...

Szerintem én is igénybeveszem ezt a Magyar Nemzeti Levéltár elektronikus iratkeresőjét, hátha...

2023. márc. 8. 14:47
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm 10-es a javaslatod. Hihetetlen hogy ilyen dolgok előfordulnak. Nem csodálkoznék hogy az állam ezt az egészet azért csinálja mert ezzel is spórolni akar és ezzel is csökkenteni akarja a nyugdíjkizetéseket.
2023. márc. 8. 14:57
 13/14 anonim ***** válasza:

Az első linkben az én volt melóhelyem...

[link]

A többiben sem kételkedek túlzottan inenntől...

[link]

[link]

2023. márc. 10. 08:13
 14/14 anonim ***** válasza:

Az állam nem csinál semmit (egyrészt ez is baj), másrészt a nemzetbiztonságiak sem (ez a nagyobb baj)...

De azért a kirakat szép, legalábbis messziről nézve!

2023. márc. 10. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!