Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A rendőrségnél a határvadászok...

A rendőrségnél a határvadászok kevesebbet keresnek mint a járőrök? Vagy ugyanannyi a bérük?

Figyelt kérdés

#rendőrség, határvadász, rendőr járőr
2023. febr. 16. 01:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
9%

Ingyen van a migráncspörkölt, ha kilőnek egyet!

Nem véletlenül vadászok, nevükbe is benne van!

A trófeákat hová rakják? Gerinccel együtt mint a Predátorok?

2023. febr. 16. 07:57
 2/14 A kérdező kommentje:
Ha esetleg valami értelmes választ is tudna adni a kérdésemre azt megköszönném.
2023. febr. 16. 10:44
 3/14 A kérdező kommentje:
*Valaki
2023. febr. 16. 10:44
 4/14 anonim ***** válasza:
75%
Az egy válogatott csapat. Úgy mondd egy elit alakulat. Oda csak a legkiválóbb nyolcosztályos munkanélküliek kerülhetnek be.
2023. febr. 16. 12:09
 5/14 A kérdező kommentje:

#4-es a te válaszoddal sem vagyok sokkal előrébb. Tudom hogy alapfokú iskolai végzettséggel veszik fel az embereket és hogy nem az agysebészek fognak jelentkezni, mint ahogy a legtöbb ember nem is elhivatottságból jelentkezik határvadásznak, ha egyáltalán van olyan ember, aki valóban emiatt jelentkezik erre a munkára, hanem mert munkanélküli és más nem nagyon jön össze neki. De a kérdésre sem te, sem és az egyes válaszadó nem adott érdemleges választ.

Jó politikusok lennétek, nagyon jól megy nektek a mellébeszélés.

2023. febr. 16. 12:40
 6/14 anonim válasza:
Igen kevesebbet keresel mint egy rendőr.Én azok kevesek közé tartozok akik azért jelentkeztek mert érdekelt. Az éretségimmel tiszti egyetemre mehettem volna szóval nem csak 8 osztályos piacrol toborzott munka nélküliek vannak :D Nekem a fő cél az volt hogy bele lássak kicsit a rendőr hivatásba. És azért itt tapasztalsz annyit,hogy eldönthesd hogy tetszik e ez az irány vagy nem. Ha van éretségi átszerelsz rendőrnek ha tetszik. Ha nem leketyeg a szerződés vagy leszerelsz és szabad vagy. Sajnos sok savat szornak ránk dehát be kell menni 1 orára a kerítés közé és megváltozik az emberek véleménye. Na mind1 akinek nem inge nem veszi magára én mindig ezt mondom. Minden szervezetnél vannak fura emberek.
2023. márc. 6. 02:09
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mr. Tokeletes, te voltál az első aki hozzászóló aki a kérdésre válaszolt. Én is elég sokat rosszat hallottam és olvastam a határvadász hivatásról, munkáról, például olyat is hogy volt aki 1 éjszakás szolgálat után leszerelt. Gondolom nem véletlen. Remélem sikerült belelátnod és ha érdekel akkor kívánom hogy sikerüljön a rendőrjárőri képzésre bejutnod és rendőr járőrként elhelyezkedned.
2023. márc. 6. 11:17
 8/14 anonim válasza:
Persze van aki találkozott néhány migránsal és rájött hogy nem csak köszönni jöttek a keritéshez…sokan megijednek dehát röszkén ez érthető.De kb minden második határvadasz panaszkodik,hogy leszerel mégse teszi..tehát az én tapasztalatom az,hogy egyáltalán nem olyan rossz ez mint sokan mondjak vagy hallják a távoli ismerősüktöl. Köszönöm a jó kivánsagokat.
2023. márc. 6. 22:35
 9/14 anonim ***** válasza:

Átverik azokat is, kb mint az összes rendőrt meg tűzoltót...

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

SOK SIKERT AZ ÁLLAMI SZOLGÁLATHOZ!

2023. márc. 8. 14:37
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm 9-es, már másban gondolkodok, szerencsére ezeknél lesz jobb lehetőség is.
2023. márc. 8. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!