Mennyit keres most egy kezdő rendőr illetve határvadász?
Figyelt kérdés
Aktuális kezdő nettó bérekre lennék kíváncsi2022. szept. 13. 13:09
2/19 A kérdező kommentje:
Találgatni én is tudok
2022. szept. 13. 14:34
3/19 anonim válasza:
Nem találgatok, ez a tény. Nézd meg az állami bértáblát.
4/19 anonim válasza:
"Találgatni én is tudok"
És találgatáson kívül az már nem megy, hogy a hivatalos nyilvános adatot 1 darab google kereséssel megkeresd?
5/19 A kérdező kommentje:
Okoskodni is tudok, de számokat még mindig nem láttam.
2022. szept. 13. 18:46
6/19 anonim válasza:
Sokat keres, de nem talál semmit.
7/19 anonim válasza:
Google, első találat pedig. "határvadász fizetés".
8/19 anonim válasza:
Az, hogy nem láttál még számokat az csak a saját életképtelenséged miatt van. A mai világban egy 3 perc ráfordítással megtalálod. Nem, te erre alkalmatlan vagy. Rendőr/határvadász szeretnél lenni de ennyi önállóságod nincs. Valahol intézkedni kell is majd gyakori kérdésekre írj, segítünk mit kell csinálni.
9/19 anonim válasza:
8. Akkor miért van a gyakorikérdések, ha szerinted itt a válaszok értelme nulla?
10/19 anonim válasza:
9. Szerintem ide olyan kérdést éri meg kiirni, amire tapasztalatból adódó válaszokat lehet írni. Az, hogy feltesz egy kérdést amire 2 perc megkeresni a konkrét válasz semmi értelme.
Ha ugyan ezt beirja a googlebe megtalálja.
Ha azt kérdezné hány napot kell dolgozni általaba egy rendőrnek oké, arra talál embert aki talán tapasztalatból tud neki válaszolni, eltudja mondani a tapasztalatait.
A fizetés egy nyilvános adat amit percek megkeresni, csupán a googlet kell alkalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!