Megkérhetem a céget, hogy mutassák be nekem a munkahelyet kicsit részletesebben mielőtt döntenék?
Figyelt kérdés
Egyetemre járok és gyakorlati hely választása előtt állok. Akár nagyon különböző pozíciókra is jelentkezhetek és szeretnék egy kicsit egyik és másikba is belelátni, még ha csak 1-2 óra erejéig is.
Szerintetek van erre lehetőség a cégeknél vagy nem?
2023. febr. 12. 10:16
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
12 szavazat
1/7 anonim válasza:
Intejún kérdezgethetsz, de nem hinném hogy rádszánnának külön 1-2 órát.
Főleg h valszeg semmit se látnál a munkából ennyi idő alatt
2/7 anonim válasza:
Jobb helyeket bemutatnak, ha meg nem, kérjed a próbanap lehetőségét. Ha ettől elzárkóznak, javasold, hogy önköltségen eltöltenél egy pár órát az adott területen.
3/7 anonim válasza:
Erre való az interjú. Ők is kérdeznek és te is kérdezel. 1-2 órát nem fognak rád szánni szóval olvass utána a cégnek, oldalakon, forumokon írd össze a kérdéseket és azokat tedd fel az interjún.
4/7 anonim válasza:
Szerintem a multik nem fognak ezzel foglalkozni, nem hiszem, hogy lenne rá kapacitásuk, mikor sokszor ember sincs. A gyakornok meg nem olyan fontos a cégnek, inkább a gyakornoknak fontos a cég.
5/7 anonim válasza:
Pont a nagyobb multik akik ezzel foglalkoznak. Nyílt napokat tartanak, egyetemeken előadások, hogy odacsábítsák magukhoz az emberek. Ezeken a nyílt napokon is lehet kérdezni bátran
6/7 anonim válasza:
Nyílt napokon nem tud olyan mélységig belelátni a kérdező, ahogy Ö gondolta.
7/7 anonim válasza:
Ugyan annyira bele tud, mint egy interjún. Mi rendszeresen beszélgetünk ezeken a napokon hosszabban az érdeklődőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!