Incelek mennyi a fizetésetek?
Figyelt kérdés
2023. febr. 10. 09:09
11/68 anonim válasza:
10
Hibás következtetés, de mentségedre szóljon, hogy nem ez az első.
12/68 anonim válasza:
#9 Hidd azt akkor, jobb is így, legalább nem esz meg az irigység, töki :)
13/68 anonim válasza:
Vicces, hogy akik szar fizetést írtak be, 100%-ra vannak felpontozva, aki meg egy normális jó bért írt, az 0%. Mi a logika?
14/68 anonim válasza:
12.
Egy hazugságot nem elhinni, nem jelent azonnal irigységet. Csak rá kell mutatni az igazságra és hogy kamuzol, hogy menőbbnek tűnj. Most meg morogsz, mert ez nem jött be!
15/68 anonim válasza:
#14 Miért jutottál arra a következtetésre, hogy hazudok?:)
17/68 anonim válasza:
#16 Biztos majd egy random idiótának fogom bizonygatni a neten :D Mit képzelsz, ki vagy te? :DD Higgy amit akarsz, leszarom, csak kíváncsi voltam, miért vágod rá egyből, hogy hazudok. De gondolom csak így nyugtatod magad.
18/68 anonim válasza:
17
Én csak 400 nettót keresek, igaz 22 évesen, de nekem is a torkomnak szöktek már, hogy hazudok. Valszeg havi 300 nettónál húzódik a lélektani határ.
19/68 anonim válasza:
17.
Szóval nem tudod igazolni. Hát, nem kellett volna ilyen nagyot kamuzni.
Látod, a 18-as versenyző reálisat mondott, az övé hihető is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!