Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kinél mondják föl fejelsztöként?

Kinél mondják föl fejelsztöként?

Figyelt kérdés

Scrum master,

Csapatvezető senior kolléga(nem felettesem papíron)

Po.

HR.

Ügyvezető igazgató

2023. febr. 8. 19:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Hr
2023. febr. 8. 20:13
 2/8 anonim ***** válasza:

Céges hierarchiától függ, én a team leadnél (aki egyben szakmai vezetőm is) mondtam fel mindig, mert az ő felettese már annyi csapatot fogott össze, hogy nem is volt szinte vele soha személyes kapcsolatom.

Ő irányított a hr-re, ott írták alá a felmondásom.

2023. febr. 8. 20:29
 3/8 anonim ***** válasza:
79%

A helyesírást oktató magyartanárodnál. Ilyen írással te komolyan fejlesztő vagy? És ilyen beosztásban gyakorin kérdezed meg kinél mondjál fel...

Hová jutott az emberiség?

2023. febr. 8. 20:36
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
papa ne szarozz, támadd be az ügyvezetőt 😁🥹😅
2023. febr. 8. 21:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Én legutóbb a közvetlen felettesemnél, egy projekt managernél mondtam fel, aztán leb..szott telefonban pár órával később a "főnököm" (?), akit 2 év alatt 2x láttam, hogy miért nem neki szóltam először... hát barátom azé', mert azt sem tudod, hogy ki vagyok. Szóval megértem a kérdést...
2023. febr. 8. 23:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Közvetlen felettes avagy aki a munkajogod gyakorolja feléd.

De jellemzően HR felé van becsatornázva.

Ha kis cég, ahol nincs HR, akkor jellemzően a cégvezetőnél.

2023. febr. 8. 23:42
 7/8 anonim ***** válasza:

HR és cc be a papír szerinti felettes.

Ha nem vagy benne biztos ki a felettes akkor po.

2023. febr. 9. 01:14
 8/8 anonim ***** válasza:

Az alapszabály az, hogy a munkáltatói jogok gyakorlójának kell címezni a felmondást. Szóval megnézed, hogy a munkaszerződésedet ki írta alá, és neki kell címezni a felmondást is. Ez általában a cégvezető vagy ügyvezető. Ha új cégvezető van, akkor nyilván az új cégvezetőnek kell címezni.

A gyakorlatban meg ha nem is tudod ki a cégvezető, akkor elküldöd a főnöködnek, főnökeidnek, meg ha van HR, akkor nekik. A lényeg hogy beazonosítható legyen, hogy te küldted. Én még cc-ben vagy bcc-be betenném a magán e-mail címemet is.

2023. febr. 9. 09:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!