Manapság 2025-ben nettó 380-400 000Ft normális fizetésnek számít?
Figyelt kérdés
Tekintve, hogy Kelet Magyarországon élek.tegnap 14:38
1/9 anonim 

válasza:

Vidéken szerintem korrekt. Budapesten ez a pénz már elég rossznak számít. Sőt: tragikusnak.
33F BP
2/9 anonim 

válasza:

Reálisan: 100-ból 50 ember ennyit (sem) kap.
3/9 anonim 

válasza:

Kelet Magyarországon ez teljesen szokványos fizetés. Diplomával se kaptam ennél sokkal többet, amikor felmondtam. Szóval már én is inkább ingázok Pestre heti pár napot, a többit meg lehet itthonról oldani.
4/9 anonim 

válasza:

Nagyon jó fizetés Bp-en is. Nekem is most emelték tanárként ennyire a fizum. Boldog vagyok ♥
5/9 anonim 

válasza:

4: minden csodálatom és hodolatom a tied, de felháborító, hogy szerinted ez nagyon jó fizu..főleg egy tanárnak.. szomorú egy mocskos országban élünk
6/9 anonim 

válasza:

5, ha nem kell albérletet fizetni, akkor ez egy közepes fizu.
7/9 anonim 

válasza:

6: hát ha nem kell albérletet, hitelt, kocsit meg kb semmit fizetni, akkor valóban elmegy. de azért ez viszonylag ritka. mondom, vidéken el tudom képzelni, hogy ez jó fizunak számít, de budapesten nagyon kényelmetlenül érzed magad belőle. és ez nem sznobság meg ilyenek, hanem egyszerűen tapasztalat. amúgy elég szomorú
9/9 anonim 

válasza:

Ez a valódi átlag bér... Tehát a legtöbb ember aki dolgozik valójában ilyen összeg körül keres általánosságban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!