Piacképesség szempontjából az ELTE vagy a BGE pénzügy-számvitel alapszakja a jobb?
Köszönöm 10-es a hasznos válaszod, talán nem lettél volna lepontozva, ha rögtön ezzel kezded. ;) Az esetek 98%-ban a hallgató nem középvezető egy multinál, joggal feltételezi mindenki, hogy fogalmad nincs miről beszélsz, ha csak annyit adsz meg, hogy hallgató vagy, pláne ha indoklást sem írsz.
De tényleg köszi a kimerítő választ!
Mind2 egyetemen voltam.
Gazdasági alapképzés BGE, mesterképzés ELTE.
Eltét ajánlom, sokkal okosabbak, professzionálisabbak az oktatók, jobb, kulturáltabb a hallgatói légkör.
A BGE-PSZK egy nagyon tágas modern, szép épület, csak a közeg sajna nem a legjobb (legalábbis amikor még én odajártam úgy volt).
Mind2 egyetem diplomájával el lehet helyezkedni, inkább az egyénen múlik a siker (egyetem alatt szakmában dolgozik, aktív az idegennyelv ismerete, szakmai képzések megszerzése, kapcsolati háló kiépítése, reális bérigény).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!