Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Piacképesség szempontjából az...

Piacképesség szempontjából az ELTE vagy a BGE pénzügy-számvitel alapszakja a jobb?

Figyelt kérdés
Tudás naprakészsége, munkalehetőségek, elhelyezkedés, milyen jellegű cégeknél, fizetésbeli különbségek stb.

2023. febr. 7. 22:36
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm 10-es a hasznos válaszod, talán nem lettél volna lepontozva, ha rögtön ezzel kezded. ;) Az esetek 98%-ban a hallgató nem középvezető egy multinál, joggal feltételezi mindenki, hogy fogalmad nincs miről beszélsz, ha csak annyit adsz meg, hogy hallgató vagy, pláne ha indoklást sem írsz.

De tényleg köszi a kimerítő választ!

2023. febr. 8. 12:36
 12/16 anonim ***** válasza:
76%
Valóban írhattam volna részleteket, de éjféltájban nagy kedvem nem volt cizellálni. Főleg mert mostanában eléggé be vagyok rágva a BGEre, mert hirdetik mindenhol, hogy ők mekkora ászok számvitel meg pénzügy terén, és egy nyomorult banki info specet nem képesek indítani évek óta.
2023. febr. 8. 12:50
 13/16 A kérdező kommentje:
Megértem. Engedd meg, hogy megkérdezzem az oktatás péntekenként milyen időtájt szokott kezdődni, plusz az egész szombatot felemészti? Levelezőre mennék. Szigorúan veszik a jelenlétet?
2023. febr. 8. 13:01
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
13: levelezőn egyáltalán nem kötelező a jelenlét, és minden óránk online van. Pénteken 14:40kor kezdődik, és szombaton általában egy délelőtt, egy délután. De nem minden héten van óra, ha az ember az előre kiírt tempóban halad (mintatanterv szerint). Én most mindent felvettem, aminek nem volt előfeltétele, hogy a jövő évem kicsit lazább legyen, így betelt minden hétvégém.
2023. febr. 8. 13:36
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Mind2 egyetemen voltam.

Gazdasági alapképzés BGE, mesterképzés ELTE.

Eltét ajánlom, sokkal okosabbak, professzionálisabbak az oktatók, jobb, kulturáltabb a hallgatói légkör.

A BGE-PSZK egy nagyon tágas modern, szép épület, csak a közeg sajna nem a legjobb (legalábbis amikor még én odajártam úgy volt).

Mind2 egyetem diplomájával el lehet helyezkedni, inkább az egyénen múlik a siker (egyetem alatt szakmában dolgozik, aktív az idegennyelv ismerete, szakmai képzések megszerzése, kapcsolati háló kiépítése, reális bérigény).

2023. febr. 8. 21:39
 16/16 A kérdező kommentje:
14-es és 15-ös, köszönöm szépen a válaszaitokat!
2023. febr. 9. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!