Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Váltsak munkahelyet ha a...

Váltsak munkahelyet ha a jelenlegin nem szerzek tapasztalatot?

Figyelt kérdés

Pályakezdő vagyok, előző munkahelyen (ssc) 1,5 évet töltöttem, sokat tanultam, de dupla fizetésért váltottam. Most egy consulting cégnél vagyok, de nem adnak munkát, nem fejlődök, már azt is elfelejtem amit korábban tudtam...

Fél-1év után mennyire jó döntés megint váltani?

Rosszul fog kinézni a cv-ben szerintem.

Vagy mennyit legyek a mostani helyen hogy ne legyen az hogy ugrálok a cégek között?

2023. febr. 6. 09:46
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Pénzt adnak, avval meg vagyok elégedve csak munkát nem adnak
2023. febr. 9. 11:12
 12/14 anonim ***** válasza:

Hát én a jelenlegi helyzetben, nem ugrálnék, ha megvan a pénzed.

Majd lesz meló is, csak még ébredeznek a cégjogászok meg a könyvelők, és készül az "éves terv"...

A kovid óta kissé máshogy keverik a zsugát a világban, gondolom rákapcsoltak az egészre valami komolyabb elemző MI-t.

Olyasféle "korszakváltás" történt mint a kilencvenes évek után 2003 körül...

2023. febr. 9. 11:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Ezt a nagy királyi vármegyézést sem igazán tudom hová tenni egyenlőre, de szerintem hasonló korrupt világ jön, mint az észak európai országokban...
2023. febr. 9. 11:25
 14/14 NTBS ***** válasza:
Ha jó a pénz, akkor maradj.
2023. febr. 9. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!