Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Váltsak munkahelyet ha a...

Váltsak munkahelyet ha a jelenlegin nem szerzek tapasztalatot?

Figyelt kérdés

Pályakezdő vagyok, előző munkahelyen (ssc) 1,5 évet töltöttem, sokat tanultam, de dupla fizetésért váltottam. Most egy consulting cégnél vagyok, de nem adnak munkát, nem fejlődök, már azt is elfelejtem amit korábban tudtam...

Fél-1év után mennyire jó döntés megint váltani?

Rosszul fog kinézni a cv-ben szerintem.

Vagy mennyit legyek a mostani helyen hogy ne legyen az hogy ugrálok a cégek között?

2023. febr. 6. 09:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

1 gyors váltás nem okoz törést, meg tudod mondani, hogy mellé nyúltál, ezért keresel új helyet

Viszont ha 3-4 olyan hely követi egymást, ahol max 1 évet húzol ki, az már gondot okozhat. Szóval jól válaszd meg, hogy hova mész innen

2023. febr. 6. 11:53
 2/14 A kérdező kommentje:

Itt is mindent beígértek, azt hittem jól választhatok, karriert építhetek...

Tudtok jó cégeket (it consulting) ?

2023. febr. 6. 12:03
 3/14 anonim ***** válasza:

IT consulting? Pályakezdőként milyen consultingot fogsz csinálni? A sok éves tapasztalatodra alapozva?

A consulting cégek a pályakezdőknek mindenhol a rabszolga melót jelentik, majd ha összesvakarsz 5+ év tapasztalatot, láttál eleget, részt vettél pár jó nagy projectben, akkor nem rabszolga meló lesz

2023. febr. 6. 12:13
 4/14 A kérdező kommentje:

Nekem a rabszolga munka is jó

Csak szerezzek tapasztalatot

2023. febr. 6. 12:16
 5/14 anonim ***** válasza:

Figyi, éna helyedben nem munkahelyet váltogatnék, inkább örülj, hogy "biztonságban" vagy.

Tapasztalatot szeretnél?

akkor másodállásként

ALAPITS VÁLLALKOZÁST!

Lesz mit megtapasztalnod, de legalább nem teljesen a saját bőrödön...

Az a kemény amikor már 2-3 éve nyomod szolóba a vállalkozásodat, és tudod, hogy hamarosan indul a "szezon", de még ebben a hónapban döntened kell, hogy befizeted a járulékot, vagy bevásárolsz a hűtőbe...

2023. febr. 9. 08:30
 6/14 A kérdező kommentje:
Az én szakmámban nem tudok vállalkozni, és csak full time állások vannak sajnos a cégeknél
2023. febr. 9. 09:46
 7/14 anonim ***** válasza:

Full time? Azaz 8 óra? Hát hogy be ne csináljak...

Szakma nélkül is vállalkozhatsz sokmindenre és fejlődhetsz is benne!

Fejlődni akarsz nem?

A legtöbb fejlődő területet nem is lehet szakmásítani max utólag.

Nekem öt szakmám van hivatalosan (egyikben sem dolgozok), de sokmindenhez értek még a szakmáimon kívül is (jelenleg is abból élek).

2023. febr. 9. 10:22
 8/14 anonim ***** válasza:

Hobbid van egyáltalán?

Abban is lehet fejlődni, van egy rakás pályázat is amin lehet indulni...

A melóhelyen is lesz előbb utóbb lehetőség, de ígérgetni bárhol tudnak, ezt se felejtsd.

2023. febr. 9. 10:28
 9/14 A kérdező kommentje:
Sajnos a hobbijaimban nem vagyok annyira jó hogy pénzt kereshessek vele és engem érdekelne az a terület amin most vagyok de ezt csak úgy lehet megtanulni ha adnak munkát (IT)
2023. febr. 9. 10:37
 10/14 anonim ***** válasza:

Ha nem elég a pénz akkor kénytelen vagy váltani nyilván, de a munkához azért nem kell annyira ragaszkodni, vagy most azért fizetnek, hogy ne adjanak munkát?

Vagy azért nem adnak munkát, mert nem tudnák kifizetni?

Én egyébként pont a ló másik oldalán ülök jelenleg...

Lenne annyi munkám, hogy belehülyülnék, aztán lusta vagyok csinálni, legszivesebben kiszállnék az egészből a hátam közepére nem hiányzik már...

2023. febr. 9. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!