Mennyire nagy égés ha valaki 28 évesen nem dolgozik,hanem a háztartásbeli dolgokat látja el?
Ezen ne izgulj.
Ha lenne munkád úgyis olyan alacsony fizut adnak, hogy semmit sem ér.
Ezeket az érzéseket soha nem értettem.
Mindenki úgy él, ahogy neki jó, megfelel.
Mit érdekel, hogy ki mit gondol?
Nekem sváb anyósom van, képzelheted. Szó nélkül nyitottam neki ajtót és kitessékeltem rajta, amikor át akarta venni az életem felett az irányítást.
A falu szája meg pláne nem érdekel. Szerencsére soha nem volt bennem csordaszellem, ezért nem is érdekelt, hogy ki mit gondolt rólam.
Megenné a fene, ha még ezért is stresszelnem kellene magam és mások butasága miatt én szednék nyugtatókat. :)
Ha a párom azt mondaná, hogy maradjak itthon, lássam el a háztartást, majd ő eltart minket, és ez nekem is megfelelne, akkor így történne függetlenül attól, hogy kinek mi a véleménye.
Semennyire, én a helyedben nem is vergődnék az álláskereséssel ilyen körülmények között!
Amúgy én is hasonlóban vagyok már december eleje óta, csak költözés nélkül,asszony még eljár melózni.
Én meg a hat éve húzódó nagygenerált nyomatom, mert a melóm kifulladt a "gazdasági helyzet" miatt.
Nem mindegy ki mit gondol? A te életed.
Aki rossz szemmel nézi, gondolom azok meg közben állandóan azért panaszkodnak, hogy jaj mennyit kell dolgozniuk, meg amúgy utálják a munkájukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!