Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Honnan tudhatja egy munkáltató...

Honnan tudhatja egy munkáltató hogy az elmúlt X évben hány munkahelyem volt?

Figyelt kérdés
Láttam egy ilyen álláshirdetést, és csak eszembe jutott. Ha én nem írom bele az életrajzba honnan tudhatná, hiszen csak az előző helyről kapott papírjaimat kell odaadom ami ugye 1 hely. Vagy ezt rosszul tudom?
2023. febr. 3. 21:52
 1/5 anonim ***** válasza:

oep kiskönyvben benne vannak a munkahelyek.

Máshonnan nem tudhatja.

2023. febr. 3. 22:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha leadod a "TB"-kiskönyvet, abban benne vannak az előzmény munkahelyeid (már ha benne vannak). Onnan tudhatja, máshonnan nem.
2023. febr. 4. 06:59
 3/5 A kérdező kommentje:
Erre már gondoltam, de én pl az előző munkahelyem “random” újat kaptam, kilépéskor megkaptam amit eredetileg odaadtam, meg egy másikat amiben csak ez a hely volt benne. + volt egy kolléga akinek nem volt meg és simán kapott egy újat, nem adott le semmit.
2023. febr. 7. 14:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Mi a kérdés lényege, mert az általad leírtakat, mi is ismerjük.

Jó lenne, ha tudná, vagy az lenne jó, ha nem tudná az előző munkahelyeidet az új munkáltató?

2023. febr. 9. 04:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Nekem spec. mindegy lenne most, jelenleg nem keresek állást. A kérdés lényege annyi volt, hogy lehet e ez alapján “diszkriminálni” valakit, vagy ez egy olyan infó amit tulajdonképp el lehet tüntetni. Lehet később még jól jön majd az életben, ha ezt tudom.
2023. febr. 9. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!