Hogy lesz így munkahelyem, ha 60kmre lakom Budapesttől és a munkáltató nem akar felvenni a bejárási támogatás miatt?
Eddig mindig kérdezték,hogy nem költöznék be Budapestre albérletbe .. majd nem hívtak a második körben. 2 hónapja már egyszerű állásokra jelentkezem és automatikusan utasítanak.
Max nettó 200 fizetnek .. de egy albérlet 150nél kezdődik...
Sajnos a munkáltatók heti 1-2 nap home officet engedélyeznek. Hibrid munkavégzésnél meg főleg nem éri meg a bérlet. Igyekszem távmunkára is jelentkezni, ott túljelentkezés van. Diplomáztam és két nyelven beszélek. Már help deskes munkán is gondolkodom távmunkában, de ez nem életcél.
Itt a környéken alig van munkalehetőség. Operátor, eladó... Nem ezért tanultam.
"Max nettó 200 fizetnek .. de egy albérlet 150nél kezdődik..."
A 60km-es bérlet (minimum) 27700Ft-ba kerülne a munkáltatódnak. Ez a nettó 200-as bérköltség bő 8%-a (nettó 200 bérköltsége kb 339 000 az utánad fizetendő adókkal). Ezt nem sokan fogják kifizetni ebben a kategóriában.
"Diplomáztam és két nyelven beszélek. "
Ha ezzel nettó 200-as munkákat lősz be, ott valami probléma van. Például piacképtelen diploma, és/vagy használhatatlan (nyelv)tudás. Még a zéró tapasztalat sem kellene, hogy 200-as fizetést eredményezzen (Budapesten).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!